VWO

VWO

Het VWO, ofwel het Voortgezet Wetenschappelijk Onderwijs, is het hoogste niveau welke aansluit op de basisschool. Het behalen van een VWO diploma geeft toegang tot het HBO of de universiteit en is dus een uitstekende basis voor een carrière en doorleren naar een hoger niveau. De opleiding VWO bereid je voor op een baan in het hogere segment of voor het doorleren met een hogere opleiding. Doordat deze opleiding nu ook thuis te volgen is kan je als je deze opleiding niet af hebt gemaakt of niet genoten hebt deze alsnog doen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Onderneem nu de stap om je VWO diploma te behalen en klik bij een van aanbieders hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Thuis opleiding VWO Prijsvergelijking

 

NTI Thuis Opleiding VWO
Zie website NTI voor meer informatie
LOI Thuis Opleiding VWO (volledig programma)
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€125,– p/m
NHA Thuis Opleiding VWONHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen Zie website NHA voor meer informatie
 

 

De ideale kandidaat zijn: haal je diploma VWO

Het VWO diploma is een zeer waardevol diploma welke je in staat stelt in een hoger segment werk te vinden, maar geeft je ook toegang tot een universitaire of HBO studie waarmee je je meer richt op het vakgebied wat je het meeste interesseert. Kortom, met een VWO diploma ben je veelzijdig, goed opgeleid en breed inzetbaar. Een ideale kandidaat voor een vacature dus. En omdat je de studie thuis kan volgen kan je in je eigen tijd studeren wanneer het jou uitkomt.
De voordelen van Thuis VWO studie t.o.v. Klassikale Middelbare School VWO op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij je VWO thuis studie: jij bepaalt hoe lang je over de VWO thuis opleiding doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Een volledig erkend DUO examen en diploma dat gelijkstaat aan de reguliere VWO diploma’s: je wordt opgeleid voor dezelfde staatsexamens.
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!