NTI studentbeoordelingen

NTI thuisstudies

NTI Opleidingen

Het NTI (Nederlands Talen Instituut) is een commerciële onderwijsinstelling die thuisstudies aanbiedt. Het bedrijf is in de Tweede Wereldoorlog in Rotterdam opgericht door succesvol zakenman Bram van Leeuwen. Hij wilde de Duitsers ‘pesten’ door Engelse lessen aan te bieden. Dit mocht, maar alleen als er ook Duitse lessen werden aangeboden… En zo geschiedde. Het NTI is inmiddels gevestigd in Leiden.

Tegenwoordig verzorgt het NTI niet meer alleen taalcursussen, maar ook studies in andere richtingen, trainingen en hobbycursussen. Het aanbod bestaat uit zo’n 850 opleidingen. Per jaar worden zo’n 100.000 studiepakketten verstuurd. De tak NTI Zakelijk voorziet in de behoefte van scholing binnen bedrijven.

Thuis studeren bij het NTI

KIJK HIER VOOR HET AANBOD VAN THUISSTUDIES EN THUISOPLEIDINGEN BIJ NTI!

Het NTI verzorgt ongeveer 850 zeer diverse opleidingen: van korte hobbycursussen tot langere beroepsopleidingen op MBO- of HBO-niveau (deeltijd of voltijd). Je kunt hier ook een Master of Business Administration volgen. Je ontvangt digitaal lesmateriaal en stuurt je huiswerkopdrachten naar je docent. Op de digitale leeromgeving vind je meer online tools en contactmogelijkheden met andere studenten.

De NTI online leeromgeving

Studenten hebben toegang tot een online leeromgeving. Je vindt hier lesmateriaal (webinars, e-colleges, ondersteunende video’s), kan contact leggen met andere studenten via het forum en je kunt je examen- en huiswerkresultaten opvragen. Daarnaast kun je je via deze digitale leeromgeving aanmelden voor workshops, praktijkdagen en examens. Wel zo handig.

De NTI-studiegids

Op de website van het NTI kun je vrijblijvend een gratis studiegids aanvragen. Je kunt direct intypen voor welke opleiding je een gids zou willen ontvangen. Of je zoekt een opleiding binnen je interessegebied en gewenste niveau. In de gids vind je informatie over de inhoud van de studie, de duur en het lesgeld. Zo kun je beslissen of deze opleiding of cursus iets voor jou is.

Redenen om voor het NTI te kiezen

  • Veel opleidingen worden erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
  • De begeleiding is professioneel en persoonlijk
  • Het NTI is als eerste afstandsopleider ISO-9001 gecertificeerd
  • Je bepaalt zelf waar en in welk tempo je studeert
  • Iedere werkdag zijn er digitale examens op meer dan 20 locaties in heel Nederland
  • Een mentor helpt je met je studieplanning, geeft tips en helpt bij problemen of vragen

Erkenning door Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Het NTI biedt 29 bacheloropleidingen, vijf associate degrees en één masteropleiding aan die door het ministerie van OCW worden erkend. Voorbeelden zijn HBO Toegepaste Psychologie, HBO Rechten en WO Business Administration. Zo weet je zeker dat de begeleiding professioneel is en dat het lesmateriaal actueel en van goede kwaliteit is. Ook kun je ervan op aan dat de service uitstekend is en dat de diploma’s worden gewaardeerd door bedrijven.

Het NTI is een van de thuisaanbieders die bij Thuis-Opleiding.nl worden aangeboden. Bij alle cursussen, opleidingen en taalcursussen ziet u het aanbod van de NTI staan. U kunt dit aanbod dan vergelijken met dat van LOI en NHA. Meestal hebben wij de opleidingen bij het NTI als hoogste gewaardeerd.

KIJK HIER VOOR HET AANBOD VAN THUISSTUDIES EN THUISOPLEIDINGEN BIJ NTI!

MBO premium