Laudius logo

Laudius Opleidingen

Laudius is ongeveer 40 jaar geleden opgericht als internationaal platform voor thuisstudies. Uniek aan deze organisatie is dat de student een studie op maat kan samenstellen. Hij of zij kiest zelf of hij digitaal of papieren lesmateriaal wil ontvangen, of hij een begeleider wil of niet en of hij een examen wil afleggen of niet. Flexibiliteit alom!

Deze opleider verzorgt grofweg 300 erkende opleidingen.

Thuis studeren bij Laudius

KIJK HIER VOOR HET AANBOD VAN THUISSTUDIES EN THUISOPLEIDINGEN BIJ LAUDIUS!

Laudius biedt opleidingen aan in verschillende richtingen en op alle niveaus: van een opleiding Geschiedenis tot een cursus Amhaars en van een studie Management Consultant tot een cursus Mindfulness. Zowel beroepsopleidingen, hobbycursussen als cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling (beauty, muziek, gezondheid, creativiteit) behoren tot het aanbod.

Je kiest zelf hoe je het materiaal ontvangt: digitaal, op papier of allebei? Als je kiest voor een studie met begeleiding, stuur je je werk naar een ervaren docent en kun je vragen stellen via het forum. Als je kiest voor een studie zonder hulp, dan kan dit niet.

De Laudius-campus

Je krijgt toegang tot een digitale leeromgeving. Hier stuur je het huiswerk in, vind je handige studie-informatie en leg je contact met docenten en medestudenten.

De Laudius informatiefolder

Op de website van Laudius kun je een gratis informatiefolder aanvragen. Je selecteert de cursus waarin je geïnteresseerd bent en geeft aan of je de informatie digitaal of via de post wilt ontvangen. In de folder staat info over de inhoud, duur en kosten van de studie of cursus.

Redenen om voor Laudius te kiezen
  • De studies zijn op maat: je kiest zelf hoe je de materialen ontvangt, of je een examen wilt doen of niet en of je begeleiding wilt of niet
  • Laudius is een CRKBO-geregistreerd opleidingsinstituut
  • Deze organisatie heeft een ISO 9001:2008 certificaat. Dit houdt in dat de organisatie voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van klantenservice, cursusontwikkeling, didactische begeleiding van cursisten en examinering
  • Laudius leidt op voor veelgevraagde, landelijk erkende vakdiploma’s
  • Je mag de opleiding 30 dagen gratis uitproberen en ontvangt nog twee jaar lang updates
  • Gemiddeld beoordelen mensen de studies van Laudius met een 8,5
  • De prijzen zijn relatief laag
  • Je krijgt het lesgeld terug als je niet slaagt

Erkenning door Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Laudius leidt op voor officieel erkende brancheorganisaties. Laudius werkt intensief samen met officiële exameninstanties als de Associatie voor Praktijkexamens, CITO, NEMAS, SVH en NIMA. De kwaliteit is gewaarborgd.

Laudius is een van de thuisaanbieders die bij Thuis-Opleiding.nl worden aangeboden. Bij alle cursussen, opleidingen en taalcursussen ziet u het aanbod van de Laudius staan. U kunt dit aanbod dan vergelijken met dat van NTI, NHA en LOI.

KIJK HIER VOOR HET AANBOD VAN THUISSTUDIES EN THUISOPLEIDINGEN BIJ LAUDIUS!