NHA thuisstudies

NHA Opleidingen

De NHA (Nationale HandelsAcademie) is een particulier instituut dat afstandsonderwijs aanbiedt. Sinds 2016 is het onderdeel van Maxwell Holding Company. Rond 1930 is het bedrijf opgericht door een docent die het onderwijs voor iedereen toegankelijk wilde maken. Het pand is te vinden in Panningen (Limburg).

De NHA heeft in 80 jaar voor ruim 2 miljoen studenten opleidingen verzorgd. Het gaat om studies van enkele maanden tot enkele jaren.

Thuis studeren bij de NHA

KIJK HIER VOOR HET AANBOD VAN THUISSTUDIES EN THUISOPLEIDINGEN BIJ NHA!

Het instituut biedt cursussen aan op MBO- en HBO-niveau. Ook kun je er allerlei hobbycursussen volgen. Denk aan een cursus over honden of een cursus parapsychologie. Bovendien verzorgt het bedrijf taalcursussen en trainingen over het starten van een eigen bedrijf. Voor ieder wat wils! Je kunt zelf bepalen wanneer je studeert. De thuisstudies zijn daarom goed te combineren met een baan, het gezinsleven en hobby’s.

Het materiaal krijg je online toegestuurd. Soms ontvang je ook een ‘echt’ boek of ander materiaal. Huiswerkopdrachten stuur je naar je docent en hij/zij corrigeert het voor jou.

De NHA-plaza

De studenten gebruiken een digitale leeromgeving, Plaza. Je vindt hier informatie over examens, huiswerkresultaten en online tools. Daarnaast kun je via Plaza contact krijgen met medestudenten, docenten en studieadviseurs. Met de medestudenten kun je ervaringen uitwisselen en samen studeren. De docenten en studiebegeleiders kun je via deze leeromgeving bijvoorbeeld om hulp of advies vragen.

De NHA-studiegids

Op de website van de NHA kun je een gratis studiegids aanvragen. Je kunt kiezen uit diverse gidsen, zoals de gids over beroepsopleidingen, hobbycursussen of taalcursussen. In de gidsen staat informatie over de inhoud van de studies, het lesgeld en de duur van de cursussen. Op die manier kun je je goed verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Zo maak je uiteindelijk een weloverwogen keuze.

Redenen om voor de NHA te kiezen

  • Ruim 80 jaar ervaring in afstandsonderwijs
  • De afgelopen 80 jaar volgden meer dan 2 miljoen mensen een studie bij de NHA
  • De NHA heeft het NRTO-keurmerk. Dit is een erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche
  • De NHA werkt nauw samen met toonaangevende organisaties als Nemas, Exact en SVH
  • De NHA eindigde op plaats 9 van de 248 bij een beoordeling van studenten
  • Mensen zijn erg tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding, service, de begeleiding en het materiaal
  • De NHA heeft niet alleen particulieren, maar ook medewerkers van grote organisaties opgeleid

Erkenning door Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

De NHA is door het ministerie van OCW erkend als opleider. Dit betekent dat de NHA-studies voldoen aan bepaalde kwaliteitsstandaarden. Zo weet je zeker dat gediplomeerde docenten de (online) lessen verzorgen, het lesmateriaal actueel en van goede kwaliteit is en de service goed is.

Het NHA is een van de thuisaanbieders die bij Thuis-Opleiding.nl worden aangeboden. Bij alle cursussen, opleidingen en taalcursussen ziet u het aanbod van de NHA staan. U kunt dit aanbod dan vergelijken met dat van NTI en LOI.

KIJK HIER VOOR HET AANBOD VAN THUISSTUDIES EN THUISOPLEIDINGEN BIJ NHA!