taalcursussen

Taalcursussen

Altijd al die éne mooie taal willen leren? Of wil je een taal leren voor het beroep dat je beoefent? Dit maken wij voor jou mogelijk door de onderstaande taalcursussen aan te bieden. Met een taal gaat namelijk een wereld voor je open. Je spreekt niet alleen een extra taal, maar je kan je vanaf dat moment bovendien mengen in een andere cultuur. Zo ontluik je met Spaans de communicatie met honderden miljoenen mensen wereldwijd. Of wat dacht je van Frans? Nog steeds een wereldtaal binnen universiteiten. Chinees misschien? De nieuwe wereld komt dan dichterbij. Kortom: je wordt meer een wereldburger door een extra taal te beheersen. Begin vandaag nog met een talencursus en profiteer van de opgedane kennis. Kies uit de vele mooie taalcursussen die Thuis-Opleiding.nl aanbiedt!

Bij Thuis-Opleiding.nl vind je een groot aanbod in Thuis Taalcursussen en Taalopleidingen

Onderstaande thuistaalcursussen geven je een overzicht van de mogelijkheden bij Thuis-Opleiding.nl. Thuis-Opleiding.nl vergelijkt aanbieders van taalcursussen en taaltrainingen zoals NTI, LOI, NHA en Laudius. Bij deze aanbieders volg je comfortabel vanuit huis, achter de boeken, iPad of Computer je cursus. Je wordt met de dag beter en je kunt oefenen waar en wanneer je maar wilt! Problemen? Een coach of andere leerlingen helpen je online met je vragen via het e-learning portal.

Alle Taalcursussen

Welke taalcursus ga je doen?

Wat wordt het? Een cursus Italiaans of toch de Engelse taal? Als je Marokkaans wilt leren, ga je dan ook echt voor Marokkaans of pak je eerst de basis mee: het Arabisch? Is Russisch de taal van de toekomst en wil je daar een cursus in gaan doen, omdat het economisch en politiek een steeds belangrijker land wordt? Dan geldt dat ook voor Chinees! Aan de hand van de informatie over de taalcursussen op deze website, kun je een goede afweging maken welke taalcursus bij jou past.


De voordelen van Thuis-Taalcursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voordiploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je hebt je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking. Zo heb je alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen van een cursus via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat en gratis proeflessen.