MBO Opleidingen

MBO Thuisstudies

Deze pagina geeft je een overzicht van alle MBO Opleidingen, Thuisstudies en MBO Thuisopleidingen van het Thuis-Opleiding.nl MBO College. Wij presenteren met name MBO studies van erkende thuisaanbieders als LOI, NHANTI en Laudius.

Alle erkende MBO Opleidingen

Onderstaande lijst is een weergave van alle MBO studies, opleidingen en thuisstudies die Thuis-Opleiding.nl aanbiedt. Het volgen van een MBO opleiding is in deze tijd een goede stap. Vaak is er meer werkgelegenheid in het MBO werkveld dan in het HBO en universitaire werkveld. Door de crisis is er met name veel werk ontstaan in MBO ICT, Beveiliging en de Zorg.

MBO Opleidingen en Thuisstudies Administratie en economie

MBO Opleidingen en Thuisstudies Dierenzorg

MBO Opleidingen en Thuisstudies Gezondheidszorg

MBO Opleidingen en Thuisstudies Interieur en styling

MBO Opleidingen en Thuisstudies Marketing, communicatie en verkoop

MBO Opleidingen en Thuisstudies Psychologie, onderwijs en pedagogiek

MBO Opleidingen en Thuisstudies Secretarieel

MBO Opleidingen en Thuisstudies Veiligheid en Security


De voordelen van Thuis MBO opleidingen t.o.v. Klassikale MBO opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!