Taalcursus Nieuwgrieks

Taalcursus Nieuwgrieks

Niet veel mensen volgen een taalcursus Grieks, maar dat is eigenlijk geheel ten onrechte. Van Grieks wordt nog steeds vaak gedacht dat deze alleen onderwezen wordt op hogescholen en universiteiten. Dit is echter Oudgrieks. Het Nieuwgrieks wordt vandaag de dag door de Griekse bevolking gesproken. Met de cursus Nieuwgrieks leer je snel en eenvoudig de Griekse taal zoals die tegenwoordig gesproken wordt. Door deze taal eigen te maken, maak je jezelf goed verstaanbaar tijdens je vakantie of voor businessdoeleinden in Griekenland.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Nieuwgriekse taal. Klik bij één van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking thuisopleiding en taalcursus Nieuwgrieks

NTI Taalcursus Nieuwgrieks voor beginnersNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €15,90 p/m
LOI Taalcursus Nieuwgrieks
LOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
€46,80 p/m
NHA Taalcursus NieuwgrieksNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €16,50 p/m
Laudius Taalcursus Nieuwgrieks voor beginnersLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen   €36,90 p/m

Wat doe je bij de cursus Nieuwgrieks?

 • Je leert de basisgrammatica van het Nieuwgrieks
 • Je leert eenvoudig correct te spellen
 • Je leert de meest gebruikte basisregels van de Nieuwgriekse Taal
 • Je leert veel nieuwe woorden
 • Je oefent met veelvoorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties/contexten in het Arabisch
 • Je gaat thematisch leren: Arabisch in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennismaken, enzovoort
 • Je leert veel over Griekenland

Wat weet je na afloop van een cursus Nieuwgrieks?

De afloop van de taalcursus NieuwGrieks beschik je over een brede basiskennis van de taal. Je kan je dan ook goed redden in het dagelijks leven. Praten met een ober in het Grieks is bijvoorbeeld erg handig als je niet zeker bent over wat je wilt bestellen. Of als je met een Griek moet overleggen wanneer je in Griekenland bent, gaat dit veel sneller als je de taal van het land spreekt. Ook kun je een tijdschrift lezen en kun je een kaart of brief in het Grieks schrijven.

Welke beroepen kan je doen na de cursus Nieuwgrieks?

Een certificaat Nieuwgrieks is een mooie aanvulling op jouw CV. Mocht je zaken willen doen in Griekenland, dan heb je een grote voorsprong wanneer je de taal machtig bent.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de taalcursus Nieuwgrieks?

Op dit moment zijn er geen taalcursussen die vergelijkbaar zijn met de taal Nieuwgrieks.

De voordelen van Thuis-Taalcursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voordiploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je hebt je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking. Zo heb je alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen van een cursus via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat en gratis proeflessen.