Masteropleidingen

Masteropleidingen

Een masteropleiding volg je wanneer je zoekt naar verdere verdieping. De meeste HBO opleidingen, en zeker ook universitaire opleidingen zijn, zijn doorgaans breed van aard en opzet, ook wanneer dit beroepsgerichte opleidingen zijn. Veel studenten of personen die reeds in een carrière zitten, zoeken daarom naar verdieping. Dit komt niet alleen voort uit de behoefte vanuit het individu, maar ook omdat de maatschappij hiernaar vraagt: specialiseren is het credo van de afgelopen 10 jaar. Je kunt in deze tijd beter in één vak een expert zijn, dan dat je in veel vakgebieden een beetje thuis bent.

Alle masteropleidingen

Bij verschillende aanbieders van thuisopleidingen is het mogelijk om een post-HBO master studie te volgen vanuit huis. Enkele voorbeelden van bekende aanbieders zijn NTI en LOI. Voor mensen in het bedrijfsleven of leergierige personen is het een prima keuze om aan verdere specialisatie, kennisontwikkeling en inzichtvergroting te doen. De onderstaande masteropleidingen kun je volgen:


De voordelen van Thuisopleidingen t.o.v. Klassikale opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voordiploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je hebt je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking. Zo heb je alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen van een cursus via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat en gratis proeflessen.