Masterclass Strategie en organisatie

Masterclass Strategie en organisatie

In de Masterclass Strategie en organisatie leer je alles dat je moet weten over het sturen van een organisatie in relatie van de omgeving. Er is in deze masterclass aandacht voor verschillende methoden op het gebied van leiderschap. Ook spelen technieken uit het strategisch management een grote rol in deze masterclass. Met deze masterclass specialiseer jij je op strategisch niveau binnen een organisatie.

Onderneem nu de stap om alles te leren over strategie binnen een organisatie. Klik op één van de Masterclass thuisstudies hieronder om vandaag nog de eerste stap naar strategisch werken te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen Masterclass Strategie en organisatie

NTI biedt GEEN Masterclass Strategie en organisatie aanNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
LOI Masterclass Strategie en organisatieLOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €349,00 (3x)
NHA biedt GEEN Masterclass Strategie en organisatie aanNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
Laudius biedt GEEN Masterclass Strategie en organisatie aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij de thuisopleiding Masterclass Strategie en organisatie?

Bij de masterclass Strategie en organisatie verdiep jij je kennis op het gebied van strategie. Zo leer je om een goede SWOT-analyse op te stellen, waarin je de sterke punten, zwakke punten, kansen en bedreigingen opneemt. Dit is een handig hulpmiddel om de succesfactoren van een organisatie te kunnen bepalen. Ook leer je om een bedrijfsmodel op te zetten. Daarnaast leer je om strategische alternatieven te ontwikkelen, te formuleren en te selecteren. Bovendien speelt leiderschap een voorname rol in deze masterclass. Je leert onder andere over leiderschapsgedrag bij veranderingen. Ook wordt besproken welke stijl van leiderschap in welke situatie het meest effectief is. Er komen tijdens deze masterclass nog vele andere interessante onderwerpen aan bod.

Wat weet je na afloop van een cursus Masterclass Strategie en organisatie?

  • Je weet hoe je een organisatie kunt sturen
  • Je bent gespecialiseerd op strategisch niveau
  • Je kunt organisatiestrategieën formuleren
  • Je weet hoe een leider zich hoort te gedragen bij organisatieverandering
  • Je weet hoe je bedrijfsmodellen moet opzetten
  • Je weet hoe je in een organisatie rekening houdt met de externe omgeving
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Masterclass Strategie en organisatie?

De kennis die je met de masterclass Strategie en organisatie opdoet, is zeer interessant voor (aankomend) managers. Met deze masterclass versterk je de inhoudelijke basis van je functie. Ook managers die toe willen groeien naar een bedrijfskundige of strategische functie, hebben veel baat bij deze masterclass.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de Masterclass Strategie en organisatie?

Bij de LOI kun je ook de Masterclass Leiderschap volgen. In deze masterclass leer jij hoe je sturing moet geven aan een afdeling of organisatie. Je leert o meen echte leider te worden en het beste uit jezelf én uit de organisatie te halen.

De voordelen van Thuis Masterclass opleidingen t.o.v. Klassikale Masterclass opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!