Masterclass Public management

Masterclass Public management

Wil je jouw kennis verbreden over de specifieke zaken die spelen bij het managen van organisaties in het publieke domein? In de Masterclass Public management leer je alle kennis en vaardigheden die voor dit vakgebied essentieel zijn. Zo wordt er in deze opleiding veel aandacht besteed aan het omgaan met media, de openbaarheid van bestuur en het nemen van publieke verantwoordelijkheid. Op deze manier leer je om strategische beslissingen te nemen. Ook ben je na het volgen van deze masterclass in staat om de organisatie en de aanpak van managementopgaven in het publieke domein vorm te geven.

Onderneem nu de stap om alles te leren over public management. Klik op één van de Masterclass thuisstudies hieronder om vandaag nog de eerste stap naar Public management te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen Masterclass Public management

NTI biedt GEEN Masterclass Public management aanNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
LOI Masterclass Public managementLOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €349,00 (3x)
NHA biedt GEEN Masterclass Public management aanNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
Laudius biedt GEEN Masterclass Public management aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij de thuisopleiding Masterclass Public management?

Bij de masterclass Public management leer je alles dat je wilt weten over de specifieke eigenschappen van management in het publieke domein. Aan de hand van drie onderdelen: strategie, organisatie en bedrijfsvoering, word jij uitstekend voorbereid op public management. Public management is een dynamisch vak. In deze hectische tijd veranderen publieke en non-profit organisaties steeds sneller. Publieke organisaties dienen maatschappelijke verantwoording af te leggen. In deze masterclass krijg je alle essentiële handvaten aangereikt, zodat je hier goed op bent voorbereid.

Wat weet je na afloop van een cursus Masterclass Public management?

  • Je weet hoe je strategische beslissingen dient te nemen
  • Je weet hoe je met media om moet gaan
  • Je weet hoe je publieke verantwoordelijkheid neemt
  • Je kent alle specifieke kenmerken van management in het publieke domein
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Masterclass Public management?

De masterclass Public management is zeer geschikt voor (aankomend) managers, leidinggevenden en bestuurders die te maken hebben of krijgen met het publieke domein.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de Masterclass Public management?
  • Je kunt bij de NTI ook het MBA-programma Marketingmanagement volgen. In dit programma leer ode om succesvolle marketing- en organisatiestrategieën te ontwikkelen. Ook komen onderwerpen als de opbouw van klantrelaties en het inzicht in consumentengedrag aan bod.

De voordelen van Thuis Masterclass opleidingen t.o.v. Klassikale Masterclass opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!