Masterclass Mens en organisatie

Masterclass Mens en organisatie

Wil jij alles leren over de menselijke processen die zich afspelen binnen een organisatie? Dan is de Masterclass Mens en organisatie geschikt voor jou. De masterclass bestaat uit theoretische concepten en modellen, maar je leert ook om gebruik te maken van praktische methoden. Daarnaast gaat de masterclass in op organisatiegedrag en komt Human Resource Management aan bod. Middels deze onderwerpen leer jij om menselijk processen te begrijpen, te analyseren én te beïnvloeden.

Onderneem nu de stap om alles te leren over menselijke processen. Klik op één van de Masterclass thuisstudies hieronder om vandaag nog de eerste stap richting de sector Mens en organisatie te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen Masterclass Mens en organisatie

NTI biedt GEEN Masterclass Mens en organisatie aanNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
LOI Masterclass Mens en organisatieLOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €349,00 (3x)
NHA biedt GEEN Masterclass Mens en organisatie aanNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
Laudius biedt GEEN Masterclass Mens en organisatie aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij de thuisopleiding Masterclass Mens en organisatie?

Werknemers zijn van onschatbare waarde. Ze zijn het menselijk kapitaal van een organisatie. Daarom is het van groot belang om veel van menselijke processen af te weten. Bij de masterclass Mens en organisatie leer je op strategisch niveau om je (verder) te bekwamen in menselijke processen en Human Resource Management. Natuurlijk komt er theorie aan bod. Zo leer je onder andere over organisatietheorie en organisatiegedrag. Ook is er aandacht voor managementinstrumenten op het gebied van HRM. Daarnaast krijg je methoden en technieken aangereikt om mensen te motiveren en te ontwikkelen. De opleiding is zeer praktijkgericht: al deze kennis pas je direct toe in de praktijk, wat als erg prettig kan worden ervaren.

Wat weet je na afloop van een cursus Masterclass Mens en organisatie?

 • Je kent diverse organisatietheorieën en motivatietheorieën
 • Je weet hoe je persoonlijkheidsmodellen toe kunt passen
 • Je bent ontwikkeld in het motiveren van werknemers en het samenstellen van effectieve teams, waarmee je de prestaties binnen de organisatie vergroot
 • Je kent het belang van leiderschapsgedrag binnen organisaties
 • Je weet hoe je Human Resource Management strategisch in kunt zetten
 • Je weet welke modellen en instrumenten je kunt toepassen om de prestaties te verhogen
 • Je kunt talent en kennis binnen een organisatie ontwikkelen
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Masterclass Mens en organisatie?

De onderwerpen die in deze masterclass aan bod komen, zijn zeer interessant voor mensen die werkzaam zijn binnen Human Resource Management. Denk bijvoorbeeld aan HR-consultants, HR-managers en HR-directeuren. Ook voor managers kan deze kennis heel nuttig zijn om een betere bedrijfsvoering te kunnen voeren.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de Masterclass Mens en organisatie?

Bij de NTI kun je ook het MBA-programma Human Resource Management volgen. Tijdens dit programmaleer je alles over het ondersteunen van de strategie van een organisatie middels HRM-beleid. Zo word je een expert op het gebied van Human Resource Management.

De voordelen van Thuis Masterclass opleidingen t.o.v. Klassikale Masterclass opleidingen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!