///Masterclass Marketing and Customer Relations
Masterclass Marketing and Customer Relations 2018-05-15T17:07:09+00:00

Masterclass Marketing and Customer Relations

Masterclass Marketing and Customer Relations

De Masterclass Marketing and customer relations is een cursus die ingaat op het opstellen en uitvoeren van strategische marketingbeleid. Er wordt aandacht besteed aan marktverkenning, het maken van marketinganalyses, consumentengedrag, het opbouwen en onderhouden van klantrelaties en beleid op het gebied van assortiment en propositie. Je leert deze en nog vele andere marketingaspecten te verwerken in een marketingplan, waarmee je marketingbeleid kan uitvoeren. De cursus is geschikt voor professionals, zoals directeuren, managers en adviseurs die zich willen verdiepen in marketing.

Onderneem nu de stap om alles te leren over marketing en customer relations. Klik op één van de Masterclass thuisstudies hieronder om vandaag nog de eerste stap naar werken in de marketingwereld te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen Masterclass Marketing and Customer Relations

 

NTI biedt GEEN Masterclass Marketing and Customer Relations €NVT
LOI Masterclass Marketing and Customer Relations
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€349,00 (3x)
 • Nu Bestellen
 • Studiegids aanvragen
NHA biedt GEEN Masterclass Marketing and Customer Relations

NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen

€NVT
 

Wat doe je bij de thuisopleiding Masterclass Marketing and Customer Relations?

Bij de cursus leer je de basis van marketing en het marketingproces. Je ontdekt de marktomgeving en doet onderzoek naar de markt voor de producten of diensten die je verkoopt. Je ontwikkelt een marktstrategie waarmee je een zo goed mogelijke verkoop kunt realiseren. Zo bedenk je welke doelgroep(en) je hebt en hoe je je producten, diensten en merken op deze doelgroep afstemt. Centraal bij de cursus staat de vraag hoe je strategische doelstellingen bepaalt én behaalt. Je gaat je strategie verder uitwerken en bedenkt hoe je invulling gaat geven aan de marketingmix. Je bepaalt de prijs, plaats en promotie van je product of dienst. Je bedenkt bijvoorbeeld hoe je distributie en communicatie naar (mogelijke) klanten gaat vormgeven. De cursus gaat daarnaast in op de internationale markt en maatschappij en op het beheersen van klantrelaties op het gebied van strategie, operatie, analyse en realisatie. Daarbij is het noodzakelijk om strategievorming als een continu proces te zien.

Wat weet je na afloop van een cursus Masterclass Marketing and Customer Relations?

 • Je weet hoe het marketingproces werkt.
 • Je kent de marktomgeving van de organisatie waar je werkt.
 • Je kunt marktonderzoek doen.
 • Je kunt strategieën ontwikkelen die de verkoop van je product of dienst optimaliseren.
 • Je weet hoe je je product of dienst kunt afstemmen op je doelgroep.
 • Je kunt strategische doelstellingen bepalen en deze behalen.
 • Je kunt een passende marketingmix uitwerken en toepassen.
 • Je hebt kennis van de internationale markt en de plaats van je product of dienst binnen de maatschappij.
 • Je kunt duurzame klantrelaties aangaan en behouden.
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Masterclass Marketing and Customer Relations?

Na afronding van de Masterclass Marketing and customer relations kun je, indien je aan de vooropleidingseisen en eventueel aanvullende eisen voldoet, toegelaten worden tot de opleiding Master of Business Administration van de LOI.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de Masterclass Marketing and Customer Relations?
 • Je kunt bij LOI ook de Masterclass Innovatiemanagement volgen. Deze cursus is bedoeld om directeuren, managers, projectleiders en adviseurs kennis te geven over innovatiemanagement in organisaties zodat het beleid en bedrijfsvoering strategisch en tactisch uitgevoerd kunnen worden en producten en dienstverlening innoveren.
 • Op het gebied van marketing kun je ook kiezen voor de specialisatie HBO Marketingmanagement. Deze biedt kennis op het gebied van merkmanagement, sociale media, productmanagement en innovatiemanagement en is bedoeld voor professionals die nieuwe producten en diensten in de markt willen zetten.

De voordelen van Thuis Masterclass opleidingen t.o.v. Klassikale Masterclass opleidingen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!