Masterclass Leiderschap

Masterclass Leiderschap

Wil jij jouw leiderschapskwaliteiten verbeteren? Met het volgen van de Masterclass Leiderschap weet jij precies hoe je sturing moet geven aan een afdeling of organisatie. In deze masterclass worden vele vaardigheden en stijlen van leiderschap meegegeven die je kunt vertalen naar de bedrijfsvoering van de organisatie waar je werkzaam bent, of de organisatie waar je in de toekomst gaat werken. Ook een tweedaagse training is onderdeel van deze masterclass. Hier breng je als manager al je vaardigheden direct in de praktijk. Op deze manier leer je precies hoe je efficiënter en effectiever te werk kan gaan. Zo word je een echte leider en haal je niet alleen het beste uit jezelf, maar ook zeker uit je medewerkers.

Onderneem nu de stap om alles te leren over leiderschap. Klik op één van de Masterclass thuisstudies hieronder om vandaag nog de eerste stap naar werken in een leiderschapsfunctie te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen Masterclass Leiderschap

NTI biedt GEEN Masterclass Leiderschap aanNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
LOI Masterclass LeiderschapLOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €349,00 (3x)
NHA biedt GEEN Masterclass Leiderschap aanNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
Laudius biedt GEEN Masterclass Leiderschap aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij de thuisopleiding Masterclass Leiderschap?

Bij de masterclass Leiderschap leer je hoe je als een leider met uitdagingen omgaat en hoe je in de veranderende samenleving carrière kunt maken. Om deze kennis en vaardigheden eigen te maken, wordt er tijdens deze masterclass veel aandacht besteed aan hedendaags management. Bovendien leer je over ethisch gedrag binnen een organisatie en leer je om een organisatieontwerp te maken. En natuurlijk leer je alle ins en outs van het leidinggeven. In de tweedaagse training breng je deze theorie direct in de praktijk en leer je om jouw leiderschapscompetenties te ontwikkelen. Zo ga je in groepsverband werken aan een case. Deze training is tevens bedoeld om ervaringen en kennis met medestudenten uit te wisselen.

Wat weet je na afloop van een cursus Masterclass Leiderschap?

 • Je hebt je leiderschapskwaliteiten sterk verbeterd
 • Je kunt als manager en/of leidinggevende goed omgaan met de uitdagingen van het maken van carrière in een veranderende omgeving
 • Je kent diverse vaardigheden en stijlen van leiderschap
 • Je weet hoe je goed kunt plannen en organiseren
 • Je hebt een goed inzicht in werkprocessen
 • Je weet hoe je mensen goed kunt motiveren en gemotiveerd kunt houden
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Masterclass Leiderschap?

Deze masterclass is zeer geschikt voor mensen die leiding geven aan een afdeling of organisatie. Ook mensen die graag een leidende functie uit willen gaan voeren hebben belang bij het volgen van de masterclass Leiderschap.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de Masterclass Leiderschap?
 • Bij de LOI kun je ook kiezen voor de Masterclass Strategie en organisatie. In deze masterclass leer je hoe je een organisatie moet sturen in relatie tot de omgeving. Ook leer je over leiderschapsgedrag bij veranderingen.

De voordelen van Thuis Masterclass opleidingen t.o.v. Klassikale Masterclass opleidingen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!