Masterclass Governance and Information Management

Masterclass Governance and Information Management

Deze masterclass is bedoeld voor managers of aankomende managers die hun kennis en vaardigheden willen ontwikkelen op het gebied van efficiënt en verantwoord management. De cursus gaat in uitgebreid op het managen van strategieën, informatie, organisaties en mensen en de relatie daartussen. De vraag ‘Hoe kan een organisatie efficiënt en verantwoord geleid worden?’ staat binnen deze masterclass centraal. Aan de hand van methoden en technieken geeft deze cursus je als manager een sterkere basis.

Klik op één van de Masterclass Governance and Information Management thuisstudies hieronder en leer alles over informatiemanagement.

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen Masterclass Governance and Information Management

NTI biedt GEEN Masterclass Governance and Information Management aanNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
LOI Masterclass Governance and Information Management
LOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
€349,00 (3x)
NHA biedt GEEN Masterclass Governance and Information Management aanNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
Laudius biedt GEEN Masterclass Governance and Information Management aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij de thuisopleiding Masterclass Governance and Information Management?

Bij deze masterclass leer je hoe je een onderneming bestuurt en hoe je controle houdt over de onderneming. Je leert over het gedrag van bestuurders en welke invloed dat heeft op de omgeving. Ook doe je kennis op over de wijze waarop je slim en efficiënt met informatie om kunt gaan en daarop beslissingen kunt nemen over investeren in ICT-middelen voor zowel het bedrijf als voor het management. Daarnaast ontwikkel je kennis over bedrijfsculturen, empowerment en authenticiteit. Verder ontdek je welke strategieën bedrijven kunnen hanteren en welke alternatieve organisatievormen er mogelijk zijn.

Wat weet je na afloop van een cursus Masterclass Governance and Information Management?

 • Je weet hoe je een onderneming bestuurt en hier controle over houdt
 • Je weet op welke manier je jezelf als manager moet presenteren naar de omgeving
 • Je weet welke ICT-middelen nodig zijn om slim en efficiënt met informatie om te gaan
 • Je weet welke bedrijfsculturen er zijn
 • Je weet welke rol empowerment en authenticiteit spelen binnen ondernemingen
 • Je kunt verschillende strategieën hanteren
 • Je weet welke alternatieve organisatievormen er mogelijk zijn
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Masterclass Governance and Information Management?

Na afronding van deze masterclass kun je, indien je voldoet aan de vooropleidingseisen en eventueel aanvullende eisen, toelating doen voor de Master of Business Administration van LOI. Het volgen van deze masterclass biedt bovendien mogelijkheden door te groeien naar een meer bedrijfskundige of strategische functie.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de Masterclass Governance and Information Management?
 • Je kunt bij LOI ook de Masterclass Financieel Management volgen. Hierbij leer je hoe je alles over management accounting en financial accounting.
 • Bij LOI kun je ook de Masterclass Riskmanagement volgen. Hierbij leer je op welke manier je (financiële) risico’s binnen bedrijven kunt analyseren en beheersen met het juiste beleid. Deze cursus is geschikt voor mensen met een functie op het gebied van strategie, financiën, financieel management of kwaliteitsmanagement.
 • Ook kun je bij LOI kiezen voor de Masterclass Verandermanagement, waarbij je leert veranderprocessen te structureren en sturen om zo het gewenste resultaat te bereiken. Deze cursus is bedoeld voor managers, leidinggevenden, projectleiders en adviseurs die zich bezig gaan houden met verandertrajecten.

De voordelen van Thuis Masterclass opleidingen t.o.v. Klassikale Masterclass opleidingen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!