///Masterclass Financieel Management
Masterclass Financieel Management 2018-05-15T17:06:40+00:00

Masterclass Financieel Management

Masterclass Financieel Management

De Masterclass Financieel management is bedoeld voor managers en professionals die managementbeslissingen op financieel gebied beter willen leren onderbouwen. Financiën spelen namelijk een belangrijke rol binnen bedrijven bij het nemen van tactische en strategische besluiten. De cursus geeft je meer kennis, inzicht en vaardigheden die je nodig hebt om organisaties, ondernemingen of projecten financieel te beheersen.

Onderneem nu de stap om alles te leren over financieel management. Klik op één van de Masterclass thuisstudies hieronder om vandaag nog de eerste stap naar werken in de zorgsector te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen Masterclass Financieel Management

 

NTI biedt GEEN Masterclass Financieel Management €NVT
LOI Masterclass Financieel Management
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€349,00 (3x)
 • Nu Bestellen
 • Studiegids aanvragen
NHA biedt GEEN Masterclass Financieel ManagementNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €NVT
 

Wat doe je bij de thuisopleiding Masterclass Financieel Management?

Bij de masterclass leer je wat management accounting en financial accounting betekenen. Je leert wanneer je management accounting kunt gebruiken bij het maken van beslissingen. Ook leer je op welke manier je informatie in tussentijdse verslagen en jaarverslagen kunt verwerken en hoe je deze oplevert. Daarnaast doe je kennis op over het maken van investeringsbeslissingen op basis van financiële en managementrapporten en leer je wat de basisprincipes van planning en controle zijn. Verder wordt er aandacht besteed aan het vormen van concerns, transacties in buitenlandse valuta en belasting op winsten. Als afsluiting van de masterclass doe je een casus en een praktijkopdracht.

Wat weet je na afloop van een cursus Masterclass Financieel Management?

 • Je weet wat management accounting en financial accounting betekenen.
 • Je weet wanneer je management accounting gebruikt bij besluitvorming.
 • Je kunt tussentijdse verslagen en jaarverslagen te maken en deze opleveren.
 • Je kunt investeringsbeslissingen maken met informatie uit rapporten.
 • Je weet wat de basisprincipes van planning en controle zijn.
 • Je hebt kennis van concerns, transacties met buitenlands geld en winstbelasting.
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Masterclass Financieel Management?

Na afronding van de Masterclass Financieel management kun je, indien je aan de vooropleidingseisen en eventueel aanvullende eisen voldoet, toelating doen voor de opleiding Master of Business Administration van LOI.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de Masterclass Financieel Management?
 • Je kunt bij LOI ook de Masterclass Governance and information management volgen. Hierbij leer je hoe je verantwoord en efficiënt een organisatie kunt leiden rekeninghoudend met diverse aspecten, zoals strategie, financiën en mensen.
 • Ook geeft LOI de Masterclass Leiderschap. waarbij je vaardigheden opdoet op het vlak van leiderschapsstijlen en -kwaliteiten.

De voordelen van Thuis Masterclass opleidingen t.o.v. Klassikale Masterclass opleidingen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!