Masterclass Entrepreneurship

Masterclass Entrepreneurship

De Masterclass Entrepreneurship is ideaal wanneer je ondernemend wilt leren denken. Ondernemerschap draait om het creëren van kansen. Wanneer je ondernemend denkt, vind, ontwikkel en evalueer je mogelijkheden. Deze vaardigheden komen niet alleen goed van pas bij nieuwe ondernemingen. Ook binnen start-ups en zelfs bij bestaande organisaties komt een dosis ondernemerschap zeer goed van pas. Deze masterclass gaat in op de essentiële aspecten van ondernemerschap. Zo komt er aan bod hoe je bestaande producten en/of processen kunt vernieuwen. Met de skills die je tijdens deze masterclass leert, leer je te denken en te handelen als een ondernemer.

Onderneem nu de stap om alles te leren over ondernemerschap. Klik op één van de Masterclass thuisstudies hieronder om vandaag nog de eerste stap naar werken als een ondernemer te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen Masterclass Entrepreneurship

NTI biedt GEEN Masterclass Entrepreneurship aanNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
LOI Masterclass EntrepreneurshipLOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €349,00 (3x)
NHA biedt GEEN Masterclass Entrepreneurship aanNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
Laudius biedt GEEN Masterclass Entrepreneurship aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij de thuisopleiding Masterclass Entrepreneurship?

Bij de masterclass Entrepreneurship leer je alle aspecten die nodig zijn om te leren denken als een ondernemer. In de masterclass komen verschillende vormen van ondernemerschap aan bod. Allereerst leer je wat ondernemerschap eigenlijk precies inhoudt. Vervolgens komt het onderwerp start-ups aan bod en wordt de groei en volwassenheid van de start-up behandeld. Om te leren handelen als een ondernemer, leer je hoe je een ondernemende organisatie dient te managen. Ook maak je kennis met corporate entrepreneurship. Zo leer jij hoe je binnen een organisatie als een ondernemer kunt denken en leer je om overal kansen te zien. Tot slot is een praktijkopdracht ook onderdeel van deze masterclass.

Wat weet je na afloop van een cursus Masterclass Entrepreneurship?

 • Je weet hoe een ondernemer denkt en handelt
 • Je hebt kennis opgedaan over entrepreneurship op strategisch niveau
 • Je hebt de vaardigheid ontwikkeld om in kansen te denken
 • Je weet hoe een organisatie groei doormaakt
 • Je weet hoe je een organisatie op een ondernemende manier kunt managen
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Masterclass Entrepreneurship?

Veel organisaties hebben graag ondernemende mensen in dienst. Ben jij manager of wil je manager worden? Dan is het een groot pluspunt wanneer je als een ondernemer kunt denken en handelen.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de Masterclass Entrepreneurship?

 • Bij de LOI kun je ook de Masterclass Leiderschap volgen. In deze masterclass leer je hoe je sturing moet geven aan een afdeling of organisatie en verbeter je jouw leiderschapskwaliteiten.
 • Bij de NTI kun je ook het MBA-programma Internationaal ondernemen volgen. Dit programma is geschikt wanneer je ondernemer bent en de internationale markt wil gaan betreden. Ook als je binnen jouw functie te maken hebt met internationale klanten is dit MBA-programma een goede keuze.
 • Je kunt er ook voor kiezen om de MBO opleiding Ondernemer Detailhandel te volgen. Na het volgen van deze opleiding kun je een onderneming beginnen binnen de detailhandel.

De voordelen van Thuis Masterclass opleidingen t.o.v. Klassikale Masterclass opleidingen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!