Overzicht en prijsvergelijking voor Typen vind je op:

LOI Kidzz opleidingen

Naam Duur Prijs
LOI Kidzz: Typen voor middelbare scholen € 139
LOI Kidzz: Typen - Regulier € 139
LOI Kidzz: Typen - Dyslexie € 139

Alles over Typen

Typen voor kinderen

Begin snel met een cursus typen voor kinderen en geef je kind een goede start! Deze cursus typen voor kinderen van LOI Kidzz is voor de leeftijden 9 t/m 14 jaar.

Je kind werkt in een online leeromgeving en beleeft een spionnenavontuur waarin spelenderwijs het typen wordt ontwikkeld via oefeningen en games. Dit noemt men ook wel gamend leren, hierover later meer.

Uit onderzoek is gebleken dat zelfstandig, foutloos en blind typen tot betere schoolresultaten leidt. Geef jouw kind ook deze goede start!

Gamend leren

Onderzoek wijst uit dat gamend leren ideaal is voor kinderen om zich te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. De cursus typen voor kinderen is gebaseerd op de principes van gamend leren. Via een spionnenavontuur (waar je kind een rol in speelt) in de online leeromgeving van LOI Kidzz wordt het typen interactief aangeleerd.

Er wordt gewerkt met levels en je gaat pas naar het volgende level als je het vorige level hebt afgerond. Voor kinderen is dit een hele natuurlijke en logische manier van leren. Ze blijven zo ook gemotiveerd om naar een volgend level te gaan en dus om het typen goed onder de knie te krijgen. Op deze manier blijft leren leuk!

Stap voor stap en in hun eigen tempo leren kinderen zelfstandig en blind te typen. Een vaardigheid die je voor het leven opdoet.

Jong geleerd is oud gedaan

Hoe jonger kinderen zijn, hoe gemakkelijker ze een vaardigheid kunnen leren. Dit is gebleken uit wetenschappelijk onderzoek. Het leukste voor een kind is spelenderwijs iets op te pikken en zichzelf hierin te ontwikkelen.

Opbouw van de cursus typen voor kinderen

De typecursus voor kinderen is online en duurt 20 weken van per week 5 lessen van ca. 15-20 minuten per dag. De eerste 11 weken staat het leren typen centraal, daarna draait het om het opbouwen van de typesnelheid. Na 20 weken kan je kind blind, foutloos en met 10 vingers typen!

Diploma typen

Je kind ontvangt gegarandeerd een diploma typen voor kinderen. Wel dient uiteraard de gehele cursus te worden afgerond.

Nog niet uitgeleerd?

Kijk hier voor andere cursussen van de aanbieder LOI Kidzz:

Engels voor kinderen

Spaans voor kinderen

Online bijles voor kinderen

Bekijk de meest gunstige aanbieder

Populaire Taalcursussen

Laatste artikelen

Flexibel Studeren - NTI

NTI Back to school Actie – Tijd voor wat nieuws!

Het is een vreemde tijd. Misschien kom je er nu achter dat je liever iets anders wilt doen, ben je op zoek naar meer zekerheid en stabiliteit, of wil je je juist nu verder ontwikkelen. Dat kan met FlexibelStuderen® van NTI.


Lees artikel
Google cursus

Welke Google training past bij jou?

Google bestaat 20 jaar en heeft de wereld veranderd. We kennen Google van de zoekmachine, maar het bedrijf heeft nog veel meer te bieden. Denk alleen al aan de vele applicaties en programma’s die door Google zijn ontwikkeld. Wat is Google precies en welke Google trainingen kun je volgen? Ontdek het in deze blog. Google zoekmachine De


Lees artikel
taalcursus Spaans

Een taalcursus volgen: meer dan een hobby

Heb je altijd al Spaans willen spreken? Loop je er steeds weer tegenaan dat je Engels eigenlijk niet goed genoeg is? Of lijkt het je heerlijk om met de lokale bevolking te kunnen spreken wanneer je op vakantie gaat? Een taalcursus is de oplossing. Een nuttige én leuke bezigheid Veel mensen kiezen ervoor om een nieuwe taal


Lees artikel
HBO thuisopleiding

Een HBO opleiding vanuit huis volgen? Dat kan!

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om thuis te studeren. Lekker comfortabel vanuit huis veel kennis op doen over een vakgebied dat jou interesseert, klinkt niet verkeerd toch? Tegenwoordig is de keuze aan thuisopleidingen heel gevarieerd. Wist je dat je zelfs HBO opleidingen vanuit huis kunt volgen? Enkele voorbeelden van populaire thuisstudies zijn HBO Journalistiek en HBO Vastgoed


Lees artikel
studeren met NTI

Studeren op jouw manier met NTI

Het NTI is bij uitstek een aanbieder van thuisopleidingen die met jou meedenkt. Dat valt meteen op wanneer je de website van NTI bekijkt. Ze maken het jou mogelijk om je te ontwikkelen, zonder dat je daarvoor alles opzij hoeft te zetten. Bij het NTI heb je niet alleen de keuze uit vele cursussen en opleidingen –


Lees artikel
Laudius

Studeren vanuit huis onpersoonlijk? Niet met NHA

De NHA, voluit de Nederlandse Handelsacademie, is zo’n 80 jaar geleden opgericht door een onderwijzer. Zijn doel was om het onderwijs voor iedereen bereikbaar te maken. Tot vandaag de dag is de missie van NHA nog steeds om het onderwijs toegankelijk te maken. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de succesformule van NHA. Het


Lees artikel