//Unix IT Trainingen
Unix IT Trainingen 2017-12-06T13:01:04+00:00

UNIX Thuis Trainingen en Cursussen

Unix IT Trainingen

Unix is een in 1969 ontstaan besturingsysteem (vgl. Windows / Android enz.) dat bekend staat om haar mogelijkheden op het gebied van multi-tasking. Software specialisten en programmeurs die met UNIX werken loven het systeem om zijn gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden. Niet ontegenzeggelijke deze voordelen is het een complex systeem om te leren. Een training volgen in UNIX is daarom aan te raden om de basis goed onder de knie te krijgen.

De volgende ICT Thuis cursussen, opleidingen en trainingen worden u aangeboden door onze opleider ICTTrainingen.nl

 UNIX: Voor eindgebruikers
In deze UNIX training / cursus leert u hoe u als eindgebruiker UNIX kunt gebruiken. Unix programma’s die veel gebruikt zijn leert u ook kennen.
» Meer informatie         » Prijs: €79,00 (€95,59 incl. btw)

UNIX: Systeembeheer
In deze UNIX training / cursus leert u het UNIX systeembeheer uit te voeren en te beheersen. Gebruikersbeheer (user interface), UNIX clients beheren, UNIX binnen het netwerk en UNIX  beveiliging.
» Meer informatie         » Prijs: €179,00 (€216.56 incl. btw)

UNIX: Basiskennis
In deze UNIX training / cursus doet u basiskennis op van het besturingssysteem UNIX. Er is zowel aandacht voor de geschiedenis van UNIX als de basiskennis die u nodigt heeft om UNIX te bedienen en in de basis te beheren.
» Meer informatie         » Prijs: €99,00 (€119,79 incl. btw)

UNIX: Shell Programming – Shell Scripting
In deze UNIX training / cursus leert u hoe u UNIX shell scripts kunt schrijven. Naast aandacht voor shell scripting zelf is er ook uitgebreid aandacht voor relevante tools die u kunt gebruiken.
» Meer informatie         » Prijs: €79,00 (€95,59 incl. btw)

Mac OS X Lion voor Eindgebruikers
In deze Mac OS X training / cursus leert u te werken met de functies van OS X Lion. U gaat aan de slag met de desktop interface, mission control en andere functies.
» Meer informatie         » Prijs: €89,00 (€107,69 incl. btw)