Microsoft .NET training en cursussen

Microsoft .NET training en cursussen

Microsoft .NET is een applicatieframework waarmee applicaties en bibliotheken gemakkelijk kunnen samenwerken. Microsoft .NET is met name is gebaseerd en geïnspireerd op de programmeertaal Java en kan gebruikt worden bij het maken van vele verschillende programma’s. Via ICT-Trainingen kun je diverse trainingen volgen om je kennis van en vaardigheden met Microsoft .NET te vergroten.

Overzicht van Microsoft. Net Trainingen en Cursussen

Er is een gevarieerd aanbod aan Microsoft .Net Traingen. Deze trainingen bestaan uit uitgebreide video’s, praktijkopdrachten en kennistesten. Hieronder kan je een overzicht vinden van alle Microsoft .NET trainingen en cursussen:

 • Bij de training Android For .NET Developers leer je diverse basisprincipes van Android-ontwikkeling. Zo leer je een simpele Androidapplicatie te maken en deze uit te voeren in een emulator. Je leert ook over UI-elementen, Androidemulators, Visual Studio, Android 6.0 beta, contentprovider, actionbar, cardview, Cordova, Ripple simulator, C++, ADB, Java en API.
 • Met de cursus Application Development with Node.js and the .NET Framework leer je js en het .NET Framework. Je leert een Node.js te installeren en gebruiken via Visual Studio en welke sjablonen je hierbij kunt gebruiken. Aan het eind van de cursus wordt uitgelegd hoe u Node.js kunt gebruiken in combinatie met SQL Server en Windows Azure.
 • De training Microsoft .NET Overview: Windows, Web, and the Cloud leert je over de functionaliteiten en de architectuur van het .NET Framework, de technologiën, talen, ontwikkelmiddelen en hostingmogelijkheden van het .NET Framework. Onderwerpen die aan bod komen, zijn CLR, CTS en CLS, Windows Presentation Foundation, Visual Studio en Windows Azure.
 • Bij de training Microsoft .NET Framework: WPF with XAML and C# krijg je een introductie over Windows Presentation Foundation (WPF). Je leert hoe je multimedia-applicaties kunt maken met WPF, hoe je page-based navigatie gebruikt en hoe je formatting van controls implementeert. Verder gaat de training over XAML, styles, storyboards, rich text controls, user input, databinding, ListView en DataGrid.
 • Bij de training EC-Council Certified Secure Programmer .NET leer je hoogwaardige en veilige applicaties te ontwikkelen met de softwarelevenscyclus die bestaat uit het ontwerpen, implementeren en inzetten van applicaties. Zo leer je beveiligingsfouten te herkennen en je leert maatregelen te nemen om de kwaliteit hoog te houden.
 • De training Developing ASP.NET MVC Web Applications  leert je op basis van het .NET Framework 4.5 geavanceerde ASP.NET MVC applicaties te ontwikkelen. Hierbij zijn het verbeteren van de prestaties en schaalbaarheid van de webapplicatie belangrijk. Onderwerpen die worden behandeld, zijn MVC, unit tests, user experience, MVC Razor code, jQuery, AJAX, Entity Framework, Web API, JSON, debugging en beveiliging.

Volg nu één van deze thuisopleidingen en thuiscursussen op het gebied van Microsoft .NET en word een Microsoft .Net expert!

Wat weet je na afloop van Microsoft .NET Trainingen en Cursussen?

 • Je kunt een Androidapplicatie maken en deze uitvoeren in een emulator.
 • Je kunt Node.js installeren en gebruiken met SQL Server en Windows Azure.
 • Je kent de functionaliteiten van het .NET Framework en kunt enterprise-applicaties ontwikkelen en plaatsen.
 • Je kent de basisprincipes van Windows Presentation Foundation en kunt hiermee multimedia-applicaties maken.
 • Je kunt hoogwaardige applicaties maken met de softwarelevenscyclus en deze beveiligen.
 • Je kunt geavanceerde applicaties ontwikkelen met het .NET Framework 4.5.

Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Microsoft .NET Trainingen en Cursussen?

De kennis en vaardigheden die je opdoet bij het volgen van een Microsoft .NET-training kun je gebruiken als je werkt als:

 • Systeembeheerder
 • Softwareontwikkelaar
 • Webontwikkelaar
Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met Microsoft .NET Training en Cursussen?
 • Andere trainingen die je kunt volgen, zijn bijvoorbeeld de training Ruby on Rails. In dit programma leer je om data en databases te gebruiken. Ook leer je applicaties te bouwen in Ruby on Rails voor .NET developers.
 • Verder kun je de training Microsoft Windows Azure doen, waarbij je leert hulpmiddelen, technologieën en technieken te gebruiken om .NET-applicaties te ontwikkelen op basis van het Windows Azure platform.