HBO Rechten 2018-04-17T21:36:27+00:00

HBO Rechten

HBO Rechten

Met de HBO opleiding rechten leer je vakkundig juridische situaties analyseren en beoordelen. Neem als voorbeeld een ramp met een chemie fabriek. Je leert snel wie de verantwoordelijke organisaties zijn, maar ook hoe ze daar op aangesproken kunnen worden. Daarnaast leer je ook wat het betekent voor slachtoffers, overheidsinstanties en eventuele andere betrokkenen. De opleiding rechten bestaat uit veel theorie vakken zoals straf en arbeidsrecht, privaatrecht, bestuursrecht en nog veel meer.

Begin nu aan je juridische carrière en klik op een van de onderstaande aanbieders. Verandering begint bij jezelf, dus neem nu de stap om de thuis opleiding rechten te gaan volgen!

HBO Thuis Opleidingen Rechten Prijsvergelijking

NTI HBO Opleiding Rechten
€139,05 p/m
LOI HBO Opleiding Rechten
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€225,– p/m
NHA HBO Opleiding Cursus Recht
NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€89,– p/m

Oplossingsgericht denken met een thuisstudie Rechten

Alle opgedane theoretische kennis leer je toepassen op praktijkzaken die je in opdracht van je studie thuis kan doen. Zo leer je snel analytisch denken en altijd oplossingsgericht te werk gaan met je opgedane kennis en het wetboek. Bovendien bereid de opleiding rechten je ook voor als je per se advocaat wilt worden. De basis die je opdoet met HBO rechten is hier uitstekend geschikt voor om straks door te stromen voor de masteropleiding rechten.

Wat je na afloop van een hbo studie Rechten kent en kunt

  • Goede kennis van Nederlands Recht en Internationaal Recht
  • Basale Kennis van alle facetten van het recht: woonrecht, familierecht, ondernemingsrecht, fiscaal recht, handelsrecht enz.
  • Kennis van rechtspraktijk, jurisprudentie en bekende rechtszaken
  • Toepassen van recht in verschillende omgevingen: rechtbank, advocatenkantoor, kantonrecht, hoger gerechtshof, enz.

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke HBO thuis studie: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die eerder een HBO Opleiding Rechten gevolgd hebben

“Ik kwam op Thuis-Opleiding terecht en werd getrokken door de homepagina advertentie over de opleiding rechten: iedereen heeft recht op het recht. Een slogan die ook bij de opleiding van het NTI terugkwam; een van de vele basisbegrippen die ze je aanleren, een grondhouding waar ik nu nog steeds elke dag iets aan heb”
Joost Meerssen, Nijmegen

“Ik heb alle vakken in 2 jaar af kunnen ronden en dat was me bij een normale opleider niet gelukt. Terwijl ik nu over hetzelfde papiertje beschik. Zo kan het dus ook, dank LOI!”
Otto Nagel, Zwolle