//PABO Thuisstudie
PABO Thuisstudie 2017-12-06T12:32:13+00:00

PABO Opleiding

PABO Thuisstudie

Je vindt het leuk om met kinderen om te gaan. Je vindt het leuk om kinderen iets te leren. Je bent begaan met kinderen en kan goed met ze communiceren. Bovendien vind je het leuk om het goede voorbeeld te geven. Zijn deze stellingen van toepassing op jou? Dan is de opleiding tot leraar basisonderwijs (PABO) zeker wat voor jou! Met deze HBO opleiding leer je zoveel mogelijk over het basisonderwijs en hoe je les geeft aan kinderen.

Help kinderen zich te ontwikkelen en te groeien en geef ze de mentale en sociale vaardigheden door op de onderstaande knop te klikken en thuis de PABO opleiding te volgen! Stap nu in de onderwijs wereld door op bij een van de onderstaande aanbieders te klikken en de HBO opleiding PABO thuis te volgen!

HBO Thuis Opleidingen Management Prijsvergelijking

NTI Kort HBO-programma Pedagogiek €195,– p/m
LOI HBO-Bachelor Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO)
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€179,– p/m
NHA biedt GEEN HBO PABO
NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€NVT

Aan de basis van kennis staan met een thuisstudie PABO

Als leraar basisonderwijs moet je niet alleen erg veelzijdig zijn, maar ook bijzonder creatief en georganiseerd. Je geeft tenslotte niet slechts 1 vak, maar leer je kinderen taal, rekenen, tekenen, muziek, sport en nog veel meer. De opleidingsbasis van elk kind wordt gevormd op de basisschool en ongeacht of een kind bouwvakker of professor zal worden, jij zal aan de basis hebben gestaan van al zijn of haar kennis. Iets wat veel kinderen zich op latere leeftijd overigens nog heel goed herinneren.

Wat ken en kun je na afronding van de opleiding PABO?

  • Uitstekende kennis van de Nederlandse Taal (Grammatica, Spelling, Stijl enz.)
  • Uitstekende rekenvaardigheden: optellen, aftrekken, delen, vermenigvuldigen, tafels, formules enz.
  • Kennis en vaardigheid in zingen, dans, theater, drama
  • Kennis van vakken als geschiedenis, aardrijkskunde, biologie, maatschappijleer, Engels, Frans en Duits
  • Kennis van pedagogiek en didactiek. Kennis van kleuters/peuters, jeugdfases, opvoeden, klassikale en individuele uitleg
  • Kennis van toetsen, CITO, overhoren, straffen en belonen, orde houden in de klas enz.

 

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke HBO thuis studie: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die eerder een HBO Opleiding PABO gevolgd hebben

“Al 3 jaar met plezier voor de klas dankzij mijn diploma dat ik kreeg van het LOI na een 3 tal jaren thuis studeren. Heerlijk hoor, gewoonweg de beste keuze in mijn leven tot nu toe”
Rachelle Pleis, Den Haag

“Een genot om bij het NTI te studeren! Ik kwam van de Fontys af waar ik vastliep tegen zaken als slechte docenten, bureaucratie en meer, bij het NTI zag je dit nergens.”
Olga van Helvoort, Roermond