HBO Online Marketing

HBO Online Marketing

De komst van het internet heeft het marketingveld drastisch veranderd. In een korte tijd zijn er nieuwe communicatiekanalen ontstaan waar niemand meer omheen kan. Het bedrijfsleven is daarom op zoek naar kundige online marketingprofessionals met verstand van zaken. Wil jij leren welke online kanalen een marketeer kan inzetten? Hoe je de online zichtbaarheid van een merk vergroot? Of wil je weten hoe je een online strategisch marketingplan kan uitwerken? Dan is de HBO-opleiding Online Marketing wellicht iets voor jou!

Leer alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Bekijk hieronder het aanbod van de beste HBO-thuisopleidingen. Met slechts een paar kliks verwijderd, word jij de marketingprofessional naar wie het bedrijfsleven op zoek is.

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen HBO Online Marketing

NTI HBO Online MarketingNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €195,– p/m
LOI Kort HBO-programma Online MarketingLOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €279,– p/m
NHA Opleiding Online MarketingNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €30,50 p/m
Laudius biedt GEEN Opleiding Online Marketing aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij de thuisopleiding HBO Online Marketing?

De thuisopleiding Online Marketing leidt je op tot een volwaardig online marketeer. Tijdens deze studie ga je met behulp van de nieuwste internettechnologieën een gedegen online marketingplan opzetten. Je leert je commerciële talenten te ontwikkelen. Bovendien weet je dan niet alleen wat de nieuwste communicatietrends zijn, maar leer je zelf ook trends spotten. Daarnaast leer je wat viral marketing is, SEO, Social Media en leer je over nog veel meer marketingkanalen die je kunt benutten op de digitale snelweg. Het fijne is dat je deze opleiding helemaal thuis kan volgen, waardoor je zelf je tijden in kunt delen.

Wat weet je na afloop van een cursus HBO Online Marketing?

Met behulp van deze opleiding word je een specialist in online marketing. Na afloop van de cursus heb je uitstekende kennis en vaardigheden:

 • Je kunt geschikte marketingteksten schrijven in foutloos Nederlands
 • Je hebt kennis van affiliate marketing, webshop marketing, ondernemen, digital marketing en zoekmachine optimalisatie
 • Je kunt met programma’s zoals Tradetracker, Daisycon, M4n en Zanoc
 • Je kunt websites registreren, opbouwen en implementeren
 • Je kunt online advertenties produceren en strategisch uitzetten
 • Je kunt social media toepassen in je marketingplan: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+ en YouTube en nog veel meer
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding HBO Online Marketing?

Na succesvolle afronding van de de HBO-opleiding Online Marketing kan je diverse beroepen uitoefenen in het werkveld. Hieronder staan een aantal mogelijkheden genoemd.

 • Online marketing medewerker
 • Online marketing adviseur
 • SEO specialist
 • SEA specialist
 • Content marketeer
 • Social media medewerker
 • PR adviseur
 • Content manager
 • Communicatie medewerker
Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met HBO Online Marketing?

Wil je nog even verder kijken naar andere opleidingen? Bekijk hier welke thuisopleidingen vergelijkbaar zijn met de cursus Online Marketing.

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

Recensies van mensen die een cursus of thuisopleiding HBO Online Marketing volgden bij één van de bovenstaande thuisaanbieders

“Online Marketing is vooruit blijven denken. Die eigenschap heb ik bij het LOI zeker onder de knie. Aan het hele e-marketing onderwijsteam van het LOI wil ik nogmaals mijn dank en complimenten overbrengen!”
Aard Jans, Groningen

“Ik woon zelf in Assen en de dichtsbijzijnde online marketing opleiding is Groningen. Vond ik te ver weg en met mijn keuze voor het LOI ben ik helemaal tevreden geweest achteraf. In het begin was het wennen: geen colleges en verplichtingen, dan moet je jezelf disciplineren. Gelukkig hebben mijn coach en mijn leermateriaal mij telkens het plezier en de zin gegeven om elke week te studeren.”
Vincent Wasberg, Assen