HBO Marketing

HBO Marketing

Marketing is beweging. Wat moet een bedrijf doen om zijn producten of diensten zichtbaar te krijgen? De wensen van klanten zijn steeds meer aan verandering onderhevig en sinds de komst van het internet zijn de media steeds meer versnipperd geraakt. Daar komt bij dat de marketingkanalen en de doelgroepen veel uitgebreider zijn dan vroeger. Als marketeer weet jij perfect de weg te vinden om een product efficiënt en duidelijk onder de aandacht van de klant te brengen.

Stap nu in de wereld van marketing. Klik op één van de onderstaande aanbieders en volg de opleiding HBO Marketing vanuit huis.

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen HBO Marketing

NTI HBO-programma Marketing en SalesNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €205,– p/m
LOI Opleiding NIMA Marketing ALOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €45,– p/m
NHA biedt GEEN opleiding NIMA Marketing-A aanNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
Laudius Opleiding NIMA Marketing-ALaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen    €37,90 p/m

Wat doe je bij de thuisopleiding HBO Marketing?

De opleiding HBO Marketing is een mooie manier om bekend te worden in de wereld van marketing. Internet, gedrukte media, virals, hypes en reguliere media hebben geen geheimen meer voor jou na deze opleiding. Je wordt opgeleid tot marketeer en bent in staat producten van bedrijven bekendheid te geven en begeerlijk te maken.

En hoe? Tijdens de opleiding leer je onder andere over marktwerking, over de verschillende typen markten, vraag en aanbod en marktonderzoek. Welke psychologische aspecten spelen mee in consumentengedrag? En welke marketinginstrumenten kan een bedrijf inzetten? Op al deze vragen krijg je een antwoord gedurende deze opleiding. Je leert hoe je bedrijven bekendheid kunt geven en, nog belangrijker, begeerlijk kunt maken.

Wat weet je na afloop van een cursus HBO Marketing?

  • Je beschikt over goede kennis van B2B marketing, B2C marketing, product marketing, cross-selling en verschillende typen media.
  • Je bent thuis in online marketing, e-marketing, webshop marketing en affiliate marketing (de online kant van marketing).
  • Je hebt verstand van advertentie-inkoop en –verkoop.
  • Je hebt kennis van ondernemen, handelsgeest en marketing en beschikt over marktkennis en sectorkennis.
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding HBO Marketing?

Met een diploma van de opleiding HBO Marketing op zak, kan je onder andere aan de slag als Marketingmedewerker. Wil je meer, en is deze opleiding een opstapje voor jou? Studeer dan verder en start bijvoorbeeld de aansluitende opleiding HBO Commerciële Economie.

Daarnaast is de opleiding HBO Marketing interessant voor mensen die momenteel al een functie uitoefenen waarbij marketing een belangrijke rol speelt. Denk aan een baan als junior productmanager of assistent brandmanager.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met HBO Marketing?

De marketing- en communicatiewereld kent veel opleidingen en cursussen die, afhankelijk van je ambitie, vanuit huis te volgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de volgende HBO opleidingen:

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

Recensies van mensen die een cursus of thuisopleiding HBO Marketing volgden bij één van de bovenstaande thuisaanbieders

“Met het diploma van LOI in mijn zak voor de opleiding hbo marketing kan ik nu met veel vertrouwen de arbeidsmarkt op. Ik heb er een prima basis gelegd. Niet alleen de virale marketing, direct marketing maar ook het stuk affiliate marketing en online marketing hebben van mij een allround marketeer gemaakt.
Quin Frenzy, Rotterdam

“Marketing is toch steeds meer e-marketing geworden. Het NTI heeft die boodschap begrepen en een op deze tijd maat gemaakte opleiding in elkaar gezet waar ik zeker veel van heb geleerd. Het thuis studeren vond ik daarnaast echt ideaal.”
Berend de Groot, Leeuwarden