//HBO Marketing
HBO Marketing 2017-12-06T12:20:37+00:00

HBO Opleiding Marketing

HBO Marketing

Marketing is tegenwoordig een zeer uitdagend vakgebied. De wensen van klanten zijn steeds meer aan verandering onderhevig en door de komst van het internet is de media steeds meer versnipperd geraakt. Daar komt bij dat de marketingkanalen en de doelgroepen veel uitgebreider zijn geworden dan vroeger. Als marketeer weet jij echter perfect de weg te vinden om een product zo efficiënt en duidelijk mogelijk onder de aandacht van de klant te brengen.

HBO Thuis Opleidingen Marketing Prijsvergelijking

NTI Kort HBO-programma Marketing en Sales €195,– p/m
LOI Cursus NIMA Marketing A
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€37,– p/m
NHA Cursus NIMA Marketing A
NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€21,– p/m

Bekend worden met de wereld van marketing met een HBO Thuisstudie!

De HBO opleiding marketing is de perfecte manier om jezelf bekend te maken in de wereld van marketing. Internet, gedrukte media, virals, hypes en reguliere media hebben geen geheimen meer voor jou na de opleiding marketing. Door deze opleiding thuis te volgen wordt je opgeleid tot marketeer waarna je in staat zal zijn om producten van bedrijven bekendheid te geven, en nog belangrijker, begeerlijk te maken.

Stap nu in de Marketing / PR wereld door op bij een van de onderstaande aanbieders te klikken en de HBO opleiding Marketing / Commerciële Economie thuis te volgen!

Wat je na afloop van een hbo studie Marketing kent en kunt

  • Goede kennis van b2b marketing, b2c marketing, product marketing, cross-selling, media (tv, internet) enz.
  • Kennis van online marketing, e-marketing, webshop marketing en affiliate marketing (de online kant van marketing), advertentie inkoop en verkoop enz.
  • Kennis van ondernemen, marketing, marktkennis, sectorkennis en handelsgeest

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke HBO thuis studie: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die eerder een HBO Opleiding Marketing voltooiden

“Met het diploma van LOI in mijn zak voor de opleiding hbo marketing kan ik nu met veel vertrouwen de arbeidsmarkt op. Ik heb er een prima basis gelegd. Niet alleen de virale marketing, direct marketing maar ook het stuk affiliate marketing en online marketing hebben van mij een allround marketeer gemaakt.
Quin Frenzy, Rotterdam

“Marketing is toch steeds meer e-marketing geworden. Het NTI heeft die boodschap begrepen en een op deze tijd maat gemaakte opleiding in elkaar gezet waar ik zeker veel van heb geleerd. Het thuis studeren vond ik daarnaast echt ideaal.”
Berend de Groot, Leeuwarden