//HBO Management
HBO Management 2017-12-06T12:19:46+00:00

HBO Opleiding Management

HBO Management

Er zijn een enorm aantal verschillende soorten managers. Zo zijn er managers die projecten of processen aansturen, maar ook managers welke een specifieke groep specialisten aanstuurt. Daarnaast zijn er ook managers die mensen in het algemeen aansturen in een kleiner bedrijf. Er zijn haast net zoveel verschillende management opleidingen als dat er verschillende soorten managers zijn. De opleiding is breed en makkelijk thuis te volgen zodat je je eigen studietijden in kan delen.

Stap nu in de Management wereld door op bij een van de onderstaande aanbieders te klikken en de HBO opleiding management thuis te volgen!

HBO Thuis Opleidingen Management Prijsvergelijking

NTI Kort HBO-programma Management €195,– p/m
LOI HBO Bachelor Management
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€179,– p/m
NHA biedt GEEN HBO Management aan
NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
NVT

De controle kunnen houden met een thuisstudie HBO Management

De HBO opleiding management is zo veelzijdig als het management beroep zelf. Deze opleiding leert je begrijpen hoe management werkt en hoe je het geleerde in een bedrijfssituatie toepast. Management heeft na het volgen van deze opleiding geen geheimen meer en je bent breed inzetbaar voor verschillende management taken waarbij jij altijd de controle kan houden.

Wat je na afloop van een hbo studie Management kent en kunt

 • Kennis van management, personeelszaken / HRM, organisatie en leiding geven
 • Kennis van afdelingsmanagement, personeelsmanagement, logistiek management, bedrijfsmanagement
 • Hoofdkennis van economie, algemene bedrijfs- en organisatiekunde

 

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke HBO thuis studie: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die eerder een HBO Opleiding Management volgden

“Manager worden doe je uiteraard niet meteen na je studie. Maar je kunt wel de essentiële aspecten ervan onder de knie krijgen. Zeker bij het NTI waar alles kraakhelder staat omschreven in het leermateriaal. Ik heb met veel plezier de thuisstudie management er voltooid”
Godfried de Bouw, Antwerpen

“Ik kan niet anders zeggen dan dat de studie management bij het LOI het studiegeld zeker waard was.”
Kees-Jan Wagemakers, Geldrop