//HBO Vastgoed en Makelaardij
HBO Vastgoed en Makelaardij 2017-12-06T12:29:07+00:00

HBO Opleiding Vastgoed en makelaardij

HBO Vastgoed en Makelaardij

De makelaar is een praktisch onmisbare spil tussen de kopende en verkopende partij van vastgoed. Overal waar er vastgoed verkocht en gekocht wordt, is er vaak een of meerdere makelaars aanwezig welke assisteren bij de onderhandelingen. Vastgoed gaat vaak om grote sommen geld en daarom is het altijd verstandig om iemand erbij te hebben die ook echt verstand van deze zaken heeft. De opleiding vastgoed en makelaardij maakt van jou de persoon die mensen nodig hebben.

Stap nu in de vastgoed wereld door op de onderstaande knop te klikken en de HBO opleiding vastgoed en makelaardij thuis te volgen! Begin nu aan je makelaars / vastgoed carrière en klik op een van de onderstaande aanbieders. Verandering begint bij jezelf, dus neem nu de stap om de thuis opleiding Makelaardij / Vastgoed te gaan volgen!

HBO Thuis Opleidingen Vastgoed & Makelaardij Prijsvergelijking

NTI HBO Bachelor Bedrijfskunde MER – Makelaardij
€154,90 p/m
LOI HBO Bachelor Opleiding Vastgoed en Makelaardij
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€169,– p/m
NHA Opleiding Makelaar-Taxateur
NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€35,– p/m

Vertrouwen en verantwoordelijkheid kweken met een thuisstudie Vastgoed en Makelaardij

Als makelaar moet je goede sociale vaardigheden hebben, maar ook een verkoop- en onderhandelaarsgeest. Maar vooral moet je kennis van zaken hebben. Een fout van de makelaar kan je klant grote sommen geld kosten en daarom is het zaak dat je een gedegen kennis opbouwt. Je klanten vertrouwen op je en een goede makelaar is zijn courtage dubbel en dwars waard. Daarnaast kan je met de opleiding vastgoed en makelaardij ook vastgoed taxeren, wat altijd nodig is bij de verkoop van vastgoed. De taxateur bepaalt de waarde van het vastgoed waarna de makelaar met die prijs aan het werk gaat voor de koop of verkoop.

Wat je na afloop van een hbo studie Vastgoed en Makelaardij kent en kunt

  • Kennis van de vastgoedbranche / vastgoedsector
  • Kennis van het makelaardijschap (makelaarswezen) met alle aspecten die hierbij komen kijken
  • Kennis van de woningmarkt, huur en koop, bedrijfspanden en winkel/detailhandel
  • Hoofdkennis van economie, recht en goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke HBO thuis studie: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die eerder een HBO Opleiding Vastgoed en Makelaardij gevolgd hebben

“Ik kwam op Thuis-Opleiding terecht en werd getrokken door de homepagina advertentie over de opleiding over vastgoed en makelaardij: ik koos uiteindelijk voor het NTI en dat is me prima bevallen”
Rolf Hartz, Nijmegen

“Ik heb alle vakken in 2 jaar af kunnen ronden en dat was me bij een normale opleider niet gelukt. Terwijl ik nu over hetzelfde papiertje beschik. Zo kan het dus ook, dank LOI!”
Trijntje de Wit, Utrecht