HBO Lerarenopleiding Talen - Specialisatie Engels

HBO Lerarenopleiding Talen – Specialisatie Engels

Lijkt het jou leuk voor de klas te staan als docent, om op deze manier anderen kennis bij te brengen? Houd je ook van de Engelse taal? Bij LOI kun je de opleiding HBO-bachelor Lerarenopleiding Talen – specialisatie Engels volgen, zodat jij als leraar of lerares Engels aan de slag kunt. Lees snel verder en ontdek wat je leert tijdens de opleiding.

Bekijk hieronder bij welke onderwijsinstellingen je terecht kan voor de Lerarenopleiding Engels en zet vandaag nog de eerste stap naar het onderwijs!

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen HBO Lerarenopleiding Talen – Specialisatie Engels

NTI biedt GEEN Lerarenopleiding Engels aanNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
LOI HBO Lerarenopleiding Engels
LOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
€179,00 p/m
NHA biedt GEEN Lerarenopleiding Engels aan NHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
Laudius biedt GEEN Lerarenopleiding Engels aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij de thuisopleiding HBO Lerarenopleiding Talen – Specialisatie Engels?

Bij deze opleiding doe je eerst de propedeuse, waarin je leert over verschillende vakgebieden, zoals taalbeheersing, taalkunde en literatuur. Deze modules zijn in het Engels. Ook leer je over pedagogiek en vakdidactiek en je verdiept je in het doen van onderzoek. Deze modules volg je in het Nederlands. Je leert bij deze opleiding niet alleen je kennis van Engels over te dragen, maar je leert ook taalontwikkeling te stimuleren en leerlingen het plezier in te laten zien van het Engels. Tijdens je propedeuse begin je je ook te oriënteren op de verschillende schoolsoorten waar je les kan geven na het behalen van je diploma. Naast het opdoen van theoriekennis maak je verschillende cases en je bekijkt filmpjes uit de praktijk. Verder volg je een stage met verschillende stageopdrachten.

In de hoofdfase van de opleiding ga je je verder verdiepen in de verschillende vakgebieden die in de propedeuse zijn besproken. Ook in deze fase doe je verschillende stageopdrachten zodat je klaargestoomd wordt om als Leraar in Opleiding aan de slag te gaan en een praktijkonderzoek te doen. Zodra je begint met de afstudeerfase kies je voor een afstudeerrichting. Wil je les gaan geven op het (v)mbo of havo/vwo? Je specialiseert je op een van deze twee onderwijsniveaus en doet zowel je praktijkonderzoek als stage in je gekozen richting.

Wat weet je na afloop van een cursus HBO Lerarenopleiding Talen – Specialisatie Engels?

  • Je hebt kennis van taalkunde, taalbeheersing en literatuur
  • Je kunt pedagogisch en vakdidactisch lesgeven
  • Je beheerst de Engelse taal op C1-niveau van het ERK
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding HBO Lerarenopleiding Talen – Specialisatie Engels?

Je bent opgeleid als tweedegraads docent en je kunt lesgeven op het vmbo, mbo, de eerste drie klassen van de havo en het vwo en in het BVE-veld, waarbij je ook volwassenen lesgeeft.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met HBO Lerarenopleiding Talen – Specialisatie Engels?
  • Deze lerarenopleidingopleiding kun je ook doen met een specialisatie voor het vak Nederlands.
  • Wil je liever lesgeven aan jonge kinderen? Dan kun je de HBO-bachelor Lerarenopleiding basisonderwijs (PABO) volgen, waarbij je kinderen uit groep 1 tot 8 van de basisschool lesgeeft.
  • Verder is er op hbo-niveau de HBO-bachelor Lerarenopleiding Wiskunde, waar je leert het vak wiskunde te onderwijzen aan leerlingen op het vmbo, de eerste drie klassen van de havo en het vwo en in het BVE-veld.

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!