//Cursus Webdesign
Cursus Webdesign 2018-04-13T11:52:50+00:00

cursus Webdesign

Cursus Webdesign

Tegenwoordig zijn er op het Internet veel goed ontworpen websites te vinden. Als u zelf ooit overwogen heeft om een website te maken, dan weet u vast dat dit nog niet zo eenvoudig is. Met de cursus webdesign leer je alle ins en outs van het moderne web. CSS, HTML, XML, Javascript, JPG, PNG en Flash. Alle geheimen worden met deze cursus ontsluierd.

Werk professioneel en efficiënt met Webdesign door bij één van de onderstaande aanbieders een cursus Webdesign voor het web te volgen!

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen Webdesign

NTI Cursus Webdesign €31,20 p/m
LOI Thuisstudie Webdesign
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€207,20 (4x)
NHA Cursus Webpage designer
NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€17,50 p/m

Wat doe je bij de thuisopleiding Webdesign?

Tijdens de studie Webdesign zullen alle technieken de revue passeren en zal je leren hoe je deze technieken toepast bij het creëren van een website. Met andere woorden; deze cursus leert je een goed webdesign te maken. Je leert bovendien om dit design toe te passen op je eigen website of websites van anderen. Tijdens deze cursus leer je ook om samen te werken met webontwikkelaars, scripters en grafisch designers. Daarbij leer je ook ergonomisch webdesign het het maken van een goede en duidelijke gebruikersinterface voor websites.

Wat weet je na afloop van een cursus Webdesign?

 • Je kunt een webdesign succesvol ontwerpen en implementeren
 • Je kunt geavanceerde tekeningen en ontwerpen maken in 2d en 3d
 • Je kunt e-design ontwerpen voor zowel offline als online media: brochures, headers, banners, spandoeken enz.
 • Kennis van het software programma Adobe: je kent alle functies en toepassingen
 • Kennis van Dreamweaver en WordPress
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Webdesign?

Na een cursus webdesign kun je aan de slag als webdesigner. Je kunt als zelfstandige werken en zo voor verschillende bedrijven en ZZP’ers websites ontwikkelen. Ook kun je aan de slag gaan voor websites van grote organisaties.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met Webdesign?
 • Programmeren
 • Websiteontwikkelaar
 • Webredactie
 • Database beheren

De voordelen van Thuiscursussen t.o.v. Klassikale Cursussen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

Recensies van mensen die een cursus of thuisopleiding Webdesign volgden bij één van de bovenstaande thuisaanbieders

“Met de cursus webdesign bij het NTI heb ik mijzelf een goede dienst bewezen. De aanpak van het NTI is snel, effectief en helder, en mijn leerresultaat daardoor heel erg groot. Ik ben blij dat ik geen volledige hbo opleiding webdesign heb gekozen want nu ben ik met minder tijdsbesteding toch waar ik wilde zijn: een goed geschoolde webdesigner die alle basisprincipes kent.”
Veerle Mansveld, Maastricht

“Soms kom je een thuis cursus tegen die je nooit vergeet. Ik heb er al een paar gevolgd bij het LOI, waaronder een cursus fotografie, maar deze mag echt in de krant. Ik heb zo ontzettend veel geleerd, en dat vanuit het comfort van mijn thuisomgeving. De leermethode bij het LOI vond ik al goed, lekker op je eigen niveau en tempo studeren, dat zal al wel goed. Maar de inhoud van de cursus webdesign overtrof mijn verwachtingen ruimschoots.”
Harm-Jan de Knoop, Helmond