cursus powerpoint

Cursus PowerPoint

Een half uurtje voor de start van de presentatie even snel een presentatie in elkaar knutselen. Makkelijk toch? Tja. Het kan een stuk professioneler!

Een presentatie is meer dan een aantal dia’s met wat kreten voor het publiek. Een goede presentatie bevat de kerninformatie die de spreker met zijn publiek wil delen. De dia’s bevatten precies die punten waarvan de spreker wil dat het publiek ze onthoudt. Kort en bondig! Daarbij kan een foto en/of grafiek de presentatie levendiger en rijker maken. Met een cursus Powerpoint zet je de juiste stap op weg naar betere presentaties die de luisteraars boeien.

Wees professioneel en efficiënt met Microsoft PowerPoint door bij één van de onderstaande aanbieders een cursus PowerPoint te volgen!

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen PowerPoint

NTI Cursus PowerPointNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €78,– p/m
LOI Cursus PowerPointLOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €51,– p/m
NHA Cursus Office (waaronder PowerPoint)NHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €17,50 p/m
Laudius biedt GEEN cursus PowerPoint aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij de thuisopleiding PowerPoint?

De cursus Powerpoint leert je alle mogelijkheden van het programma te benutten. Zo maak je een sterke presentatie! Leer over kleurenschema’s, tekstverhoudingen, overgangseffecten en presentatiemethoden. Een presentatie heeft als doel de belangrijkste info in het geheugen van je toeschouwers te branden. Powerpoint heeft vele functies die dit allemaal mogelijk maken. Deze cursus leert je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

Wat weet je na afloop van een cursus PowerPoint?

 • Geavanceerde kennis van het software programma: je kent alle functies en toepassingen
 • Je kunt een sterke, succesvolle presentatie maken voor een lezing, college of spreekbeurt
 • Je kent de geavanceerde slideshow-opties waarmee jij de perfecte slideshow kunt maken: tijdsinstellingen, afwisseling, opvolging, enzovoort
 • Je kunt filmpjes en foto’s importeren en vervlechten in je PowerPoint-presentatie
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding PowerPoint?

De cursus PowerPoint is leerzaam voor iedereen die veel op de computer zit. Hieronder volgen enkele voorbeelden.

 • Docent
 • Professor
 • Marketingmedewerker
 • PR-medewerker
 • Onderzoeker
 • Secretaresse
 • Accountmanager
 • Verkoper
Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de thuisopleiding PowerPoint?

De voordelen van Thuiscursussen t.o.v. Klassikale Cursussen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

Recensies van mensen die een cursus of thuisopleiding PowerPoint volgden bij één van de bovenstaande thuisaanbieders

“Ik wist weinig tot niets van pc’s, en al helemaal niet van microsoft powerpoint. Nu weet ik er eigenlijk heel veel van. Mensen komen me vaak om hulp vragen als ze ergens niet uitkomen. Als leraar geschiedenis kan ik nu de mooiste powerpoint presentaties in elkaar draaien. Mijn leerlingen profiteren er dagelijks van.”
Sjoerd Mansveld, Apeldoorn

“Ik kon met Microsoft PowerPoint al redelijk uit de voeten, maar het programma is zo divers en breed dat ik meer wilde leren over de mogelijkheden om bijv. slides op andere maniere weer te geven, hoe je op afstand tijdsinstellingen kon toepassen of simpele zaken als ronddraaiende features binnen powerpoint presentaties, dit heb ik allemaal geleerd nu en ik pas het elke keer weer met plezier toe. De 6 maanden ‘zwoegen’ bij het NTI waren het meer waard, zeker ook omdat ik het lekker vanuit thuis kon doen.”
Jan Nuri, Oirschot