//Cursus Beleggen
Cursus Beleggen 2017-12-06T10:54:44+00:00

cursus beleggen

Cursus Beleggen

Als je wilt gaan beleggen is het zeer zinvol om eerst een cursus beleggen te volgen. Beleggen is namelijk niet iets wat je zomaar even doet. Om succesvol te kunnen beleggen is zoveel mogelijk (voor)kennis nodig, en natuurlijk niet alleen over de aandelen, maar ook over hoe het hele beleggingssysteem werkt. De cursus beleggen helpt je hier bij en geeft je een goede basis voor het maken van de juiste keuzes. Beleggen is immers geen kansspel. Als dat wel zo zou zijn, zou het gaan om binaire opties via internet. En in dat geval is een Cursus handelen in binaire opties voor jou wellicht een uitkomst!

Klik op een van de onderstaande aanbieders en zet de eerste stap naar een nieuwe carrière als belegger met een cursus beleggen:

Cursussen en Beginners Opleidingen Beleggen Prijsvergelijking

NTI Cursus Beleggen €47,70 p/m
LOI Cursus Beleggen
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€39,60 p/m
NHA Cursus WFT Beleggen A
NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€21,– p/m

Een Thuis Opleiding Beleggen: Interessant en leuk

De cursus beleggen brengt je zoveel mogelijk de basiskennis van het beleggen bij. Na deze basiskennis gaat de cursus dieper in op analyseren van aandelen, de verschillen tussen speculeren en investeren, verschillende beurzen, obligaties en nog veel meer. De cursus beleggen is niet alleen interessant en leuk om te volgen, maar het behoed je ook van veel gemaakte beginners fouten die erg kostbaar kunnen zijn. Spring verstandig met je geld om en voorkom dat je ‘casino stijl’ de aandelenhandel in gaat.

Wat je na afloop van een cursus Beleggen kent en kunt

  • De basis van het Westerse economische en financiële systeem
  • Fundamentele en basale kennis van beleggingsmogelijkheden: aandelen, opties enz.
  • Kennis van Programma’s en beleggingsoftware alsook websites zoals Binckbank, Alex, Rabobank, ABN, ING, enz.
  • Leren om cruciale beslissingen nemen: houden of verkopen? wanneer aandelen te kopen? enz.

De voordelen van Thuiscursussen t.o.v. Klassikale Cursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die een thuiscursus of thuis studie Beleggen volgen bij een van de bovenstaande thuisaanbieders

“Ik heb de cursus beleggen bij het NHA instituut gevolgd en heb deze binnen 9 maanden met fantastisch resultaat afgerond. Ik ben tot op de dag van vandaag blij met de inzichten van deze thuiscursus beleggen aangezien het me denk ik heel veel geld had gekost als ik was gaan beleggen zonder de voorkennis die ik bij het NHA heb opgedaan.”
Mark van de Weerd, Alkmaar

“Een cursus beleggen bij NTI is absoluut het aanprijzen waard. Ik vond de prijs/kwaliteit verhouding ruim voldoende: voor betrekkelijk weinig cursusgeld kreeg ik een goed inhoudelijk pakket vol cursusmateriaal waar ik wel even zoet mee was. Ik vond het soms jammer dat ik niet altijd mensen om me heen had om kennis mee te delen, maar de voordelen van een thuis studie wegen zeker op tegen de kleine nadelen’.”
Hedwig Benschop, ’s Hertogenbosch