VMBO

VMBO

VMBO staat voor Voortgezet Middelbaar Beroeps Onderwijs en is een van de vier vormen van voortgezet onderwijs. De opleiding VMBO bereid je voor op uitvoerende, administratieve of verzorgende functies. Bovendien geeft deze opleiding je een brede basis waarmee je ook verder kan leren voor een HAVO of een MBO diploma. Met een diploma VMBO op zak kan je letterlijk alle kanten op.

Thuis opleiding VMBO Prijsvergelijking

 

NTI biedt GEEN Thuis Opleiding VMBO aan
NVT
LOI Thuis Opleiding VMBO (volledig programma)
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€63,– p/m
NHA Thuis Opleiding VMBONHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen Zie website NHA voor meer informatie
 

 

Wees breed inzetbaar: haal je VMBO diploma!

De opleiding VMBO is bestemd voor diegenen die (alsnog) zijn of haar ontbrekende certificaten wil halen of gewoon een volledige VMBO opleiding wil volgen. Als je hogerop wilt, dan is dit dus je kans om dat te bereiken. Deze opleiding is bovendien thuis te volgen zodat je zelf je eigen tijd in kan delen om te werken en om te leren.

Na het halen van je VMBO diploma kan je besluiten of je verder wilt leren of gewoon aan het werk wilt gaan. Het maakt niet uit, want met dit diploma op zak ben je breed inzetbaar voor veel verschillende taken en je kansen op de arbeidsmarkt zijn aanzienlijk beter.
Onderneem nu de stap om je VMBO diploma te behalen en klik bij een van aanbieders hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

De voordelen van Thuis VMBO studie t.o.v. Klassikale Middelbare School VMBO op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij je VMBO thuis studie: jij bepaalt hoe lang je over de VMBO thuis opleiding doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Een volledig erkend DUO examen en diploma dat gelijkstaat aan de reguliere VMBO diploma’s: je wordt opgeleid voor dezelfde staatsexamens.
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!