//Cursus Fotografie
Cursus Fotografie 2017-12-06T11:05:41+00:00

cursus Fotografie

Cursus Fotografie

Fotograferen is veel meer dan simpelweg richten en klikken. Om een goede foto te maken moet je eerst precies weten hoe je camera werkt en waar alles voor dient. Diafragma, sluitertijd en ISO zijn nauw met elkaar verbonden. Deze kennis is belangrijk bij het kiezen van de juiste scherpte-diepte die zo veel aan een foto kan toevoegen. En laten we de juiste compositie niet vergeten. Met een cursus fotografie zet je direct een stap vooruit t.o.v. de concurrentie.

Cursus en Thuis Opleidingen Fotograferen Prijsvergelijking

NTI Cursus Fotografie €25,80 p/m
LOI Thuisstudie Fotografie
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€44,– p/m
NHA Cursus FotografieNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €24,50 p/m

 

Cursus Fotografie: Fotograferen Leren begrijpen en toepassen

De cursus fotografie helpt je al deze termen en functies van een camera, al dan niet digitaal, begrijpen. Bovendien leer je tijdens deze cursus ook hoe je al deze begrippen, technieken en functies toe te passen om zo de mooiste foto’s te maken.
Het maakt niet uit of je geïnteresseerd bent in stillevens of portretfotografie. De cursus brengt je alle technieken bij die je nodig hebt om juist datgene met je camera te doen en zo indrukwekkende foto’s te maken.

Klik niet langer zomaar in het wilde weg in de hoop op een goede foto, maar klik op een van de cursusaanbieders en zet je eerste stap in de richting van een baan als fotograaf! De thuiscursussen fotografie die je hieronder ziet vormen fantastische introducties in de wereld van fotografie. Meer geïnteresseerd in de digitale mogelijkheden van fotografie, bezoek dan onze cursuspagina over digitale fotografie.

Wat je na afloop van een cursus fotografie kent en kunt

  • Succesvol foto’s bewerken, aanpassen en op maat maken
  • Geavanceerde opties op je (digitale) camera zijn niet langer geheim meer
  • Fotografie tips, waar houd je rekening mee tijdens fotograferen: lichtinval, achtergrond, objecten en subjecten, camera hoeken, inzoomen en uitzoomen enz.
  • Kennis van het fotobewerkingsprogramma’s op je computer zoals Adobe

De voordelen van Thuiscursussen t.o.v. Klassikale Cursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die een thuiscursus of thuis studie fotografie volgden bij een van de bovenstaande thuisaanbieders

“Fotografie van 10 jaar geleden is totaal niet meer hetzelfde als tegenwoordig. Het vak is compleet omgedraaid door de komst van digitale camera’s, internet enz. Voor mij een moeilijke switch, maar de cursus bij het NTI heeft me duidelijk geholpen weer aan te haken. Ik werk nu zelfs veel met internettoepassingen en voel me weer van deze tijd!”
Sascha Veerle, Breda

“Als fotograaf weet ik wat het is om makkelijk je geld te verdienen. Althans, dat was vroeger nu. Met de toepassingsmogelijkheden van tegenwoordig kan iedereen fotograferen, en dat maakt de concurrentie moordend. Oude klanten die ik vanzelfsprekend bediende vroeger raakte ik nu ineens kwijt, en dus ook mijn inkomsten. Ik ben gelukkig niet bij de pakken neer gaan zitten en heb een cursus fotografie bij het LOI gevolgd, en met succes! Veel kennis opgedaan, en weer vele inzichten erbij!
Jan-Willem Heemskerk, Tilburg