//Taalcursus Arabisch
Taalcursus Arabisch 2018-05-15T15:24:18+00:00

taalcursus arabisch

Taalcursus Arabisch

Een taalcursus Arabisch opent je wereld. Hoe bestel je een gerecht in een restaurant in het Arabisch? Hoe vraag je de weg naar je hotel als je in Saudi Arabië bent? Dit is nog veel meer kan je leren met de cursus Arabisch die je helemaal thuis kan volgen! De cursus Arabisch maakt je bekend met schrijfwijzen, woordenschat, grammatica en nog veel meer wat de Arabische taal te bieden heeft. Het Arabisch is een hele grote taal, een oude taal ook. Een wereld aan cultuur gaat voor u open.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Arabische Taal en klik bij een van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Thuis Taalcursus Arabisch Prijsvergelijking

 

NTI Taalcursus Arabisch voor beginners €15,90 p/m
LOI Taalcursus Arabisch
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€26,96 p/m
NHA Taalcursus ArabischNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €16,50 p/m
 

Wat ga je ongeveer leren in de cursus Arabisch?

  • de basis grammatica van het Arabisch
  • eenvoudig correct leren spellen
  • de meest gebruikte basisregels van de Arabisch Taal
  • Veel voorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties / contexten oefenen in het Arabisch
  • Thematisch leren: Arabisch in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennis maken enz.

De voordelen van Thuis Taal Cursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuis taalcursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

Arabisch leren spreken: doe een thuis taalcursus Arabisch!

Na het volgen van de cursus Arabisch kan u zonder problemen lezen wat er op verkeersborden en krantenkoppen staat en kan u in ieder geval een eenvoudig gesprek aanknopen met een willekeurig iemand die Arabisch spreekt. Daar komt bij dat veel Arabische landen een zeer aantrekkelijk vakantieoord zijn. Het zou dus mooi zijn als je begrijpt wat de mensen zeggen en ze in hun eigen taal kan begroeten. Dat doet het tenslotte in elk land goed!