HAVO

De HAVO is het Hoger Algemeen Voortgezet Onderwijs, en ligt qua niveau een trede hoger dan het VMBO en lager dan het VWO. Het HAVO diploma is een zeer gewaardeerd diploma in het bedrijfsleven en met dit diploma op zak kan je erg veel richtingen op. Je kan natuurlijk na je HAVO diploma gehaald te hebben ook doorstuderen aan het VWO of het HBO en daarna misschien wel naar de universiteit! Hoe het ook zei, de HAVO opleiding is een brede opleiding waar je voor je carrière erg veel aan zal hebben.

Onderneem nu de stap om je HAVO diploma te behalen en klik bij een van aanbieders hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Thuis opleiding HAVO Prijsvergelijking

 

NTI Thuis Opleiding HAVO
Zie website NTI voor meer informatie
LOI Thuis Opleiding HAVO (volledig programma)
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€114,– p/m
NHA Thuis Opleiding HAVONHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen Zie website NHA voor meer informatie
 

 

Diploma halen in je eigen tijd: thuisstudie HAVO

De opleiding is in feite onderverdeeld in 4 richtingen waaruit je kan kiezen, plus dat het mogelijk is om extra vakken te kiezen. Doordat de opleiding volledig thuis te volgen is kan je dit diploma in je eigen tijd halen zonder dat dit in de weg komt te zitten met je werk of andere bezigheden. Verbreed je eigen basis en je carrière mogelijkheden door nu de HAVO opleiding te gaan volgen.

De voordelen van Thuis HAVO studie t.o.v. Klassikale Middelbare School HAVO op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij je HAVO thuis studie: jij bepaalt hoe lang je over de HAVO thuis opleiding doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Een volledig erkend DUO examen en diploma dat gelijkstaat aan de reguliere HAVO diploma’s: je wordt opgeleid voor dezelfde staatsexamens.
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!