/Taalcursussen
Taalcursussen 2017-12-06T14:31:34+00:00

taalcursussen

Taalcursussen

Altijd al die éne mooie taal willen leren of een taal leren voor het beroep dat je beoefent? Wij maken het mogelijk voor jou door de onderstaande taalcursussen aan te bieden! Met een taal gaat namelijk een wereld voor u open. U spreekt niet alleen een extra taal, maar u kunt zich vanaf dan ook mengen in een andere cultuur. Met bijv. Spaans ontluikt u communicatie met honderden miljoenen mensen wereldwijd. Of wat dacht u van Frans? Nog steeds een wereldtaal binnen universiteiten. Chinees misschien? De nieuwe wereld komt dan dichterbij. Kortom: u wordt er meer wereldburger door. Begin vandaag nog met een talencursus en profiteer van de opgedane kennis! Kies uit de vele mooie taalcursussen die Thuis-Opleiding.nl biedt!

Bij Thuis-Opleiding.nl vindt u een groot aanbod in Thuis Taalcursussen en Taalopleidingen

Onderstaande thuistaalcursussen geven u een overzicht van de mogelijkheden bij Thuis-Opleiding.nl. Thuis-Opleiding.nl vergelijkt aanbieders van taalcursussen en taaltrainingen zoals NTI, LOI en NHA. Bij deze aanbieders volgt u comfortabel vanuit thuis, achter de boeken, ipad en pc uw cursus. U wordt met de dag beter en oefent wanneer en waar u maar wilt! Problemen? Een coach of andere leerlingen helpen u online via het e-learning portal.


Welke cursus / taalcursus ga je doen?

Wat wordt het? Een cursus frans of toch de spaanse taal? Als je marokkaans wilt leren, ga je dan ook echt voor marokkaans of pak je eerst de basis mee: het arabisch? Is russisch de taal van de toekomst en moet je daar een cursus in gaan doen omdat het economisch en politiek een steeds belangrijk land wordt? Dat geldt dan ook voor Chinees! Het zijn uiteraard afwegingen waarbij we je graag helpen, maar die je ook in overleg met jezelf en je kennisenkring moet afwegen.

De voordelen van Thuis TaalCursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuis taalcursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!