Thuisstudies en cursussen vergelijken

Thuis Studies, Cursussen en Opleidingen zijn tegenwoordig heel goed te vergelijken. De eerste aanbieder van thuisstudies was LOI en al snel volgde NTI, NHA en Studieplan. Ook andere opleiders zoals NCOI en Laudius, die niet op deze website zijn meegenomen, begonnen met het aanbieden van thuis opleidingen en cursussen.

Dit maakt het anno 2013 mogelijk om de aanbieders kritisch te benaderen. Des te meer aanbod, des te makkelijker het wordt om te kijken bij welke aanbieder een cursus het goedkoopste is of het beste is in kwaliteit. Thuis-Opleiding.nl is opgericht om thuiscursussen, thuisopleidingen en thuisstudies met elkaar te vergelijken. Het vergelijken van cursussen is het makkelijkst aangezien deze vrijwel altijd en overal worden aangeboden op relatief dezelfde wijze. Het verschil zit hem dan vaak in de prijs.

Thuisstudies en Thuisopleidingen vergelijken is moeilijker, het is namelijk zo dat er meer inhoudelijke verschillen zijn tussen het opleidingsaanbod. Bijv. waar NTI een HBO opleiding Webdesign heeft, is dat bij LOI slechts een certificaat / cursus.

Hoe dan ook, het voordeel van boeken en vergelijken via Thuis-Opleiding.nl is dat je altijd een keus hebt en altijd de goedkoopste optie kan kiezen.

Snel naar