//Taalcursus Spaans
Taalcursus Spaans 2018-05-15T15:26:52+00:00

Taalcursus Spaans

Taalcursus Spaans

Iedereen kent Spanje wel als vakantieland, maar Spanje heeft ook heel veel te bieden qua literatuur en cultuur. Als je het echte Spanje wil verkennen is een cursus Spaans onontbeerlijk. Door de Spaanse taal te leren opent zich letterlijk een nieuwe wereld. Helemaal als je wellicht in de toekomst overweegt om je in Spanje te vestigen. Bovendien is Spaans vrij eenvoudig te leren als je reeds een van de andere romaanse talen machtig bent.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Spaanse Taal en klik bij een van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Thuis Taalcursus Spaans Prijsvergelijking

 

NTI Taalcursus Spaans €15,90 p/m
LOI Taalcursus Spaans
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€40,95 p/m
NHA Taalcursus SpaansNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €16,50 p/m
 

 

Wat ga je ongeveer leren in de cursus Spaans?

  • de basis grammatica van het Spaans
  • eenvoudig correct leren spellen
  • de meest gebruikte basisregels van de Spaanse Taal
  • Veel voorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties / contexten oefenen in het Spaans
  • Thematisch leren: Spaans in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennis maken enz.

De voordelen van Thuis Taal Cursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuis taalcursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

 

Twijfel niet langer: doe een thuiscursus Spaans en !habla Espanol!

Maar Spaans wordt niet alleen in Spanje gesproken. Het grootste deel van bijvoorbeeld Zuid-Amerika spreekt ook Spaans als moedertaal, en met een cursus Spaans worden deze landen ook ineens een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming. Maar ook de culturele invloeden zoals latino dansen leer je beter begrijpen als je de Spaanse taal kan spreken en schrijven. Twijfel niet langer en verbreed je horizon, culturele en talenkennis met een cursus Spaans.