//Taalcursus Russisch
Taalcursus Russisch 2018-05-15T15:26:37+00:00

Taalcursus Russisch

Taalcursus Russisch

Miljoenen mensen, zo’n twee en een half miljoen om preciezer te zijn, spreken Russisch als moedertaal of als tweede taal. Na de val van de muur worden er steeds meer en sneller contacten gelegd met de landen die aan de andere kant van de muur lagen. In vrijwel al deze landen spreekt in ieder geval de oudere generatie, en vaak ook nog de jongere generatie Russisch als moedertaal of als tweede taal.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Russische Taal en klik bij een van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Thuis Taalcursus Russisch Prijsvergelijking

 

NTI Taalcursus Russisch €15,90 p/m
LOI Taalcursus Russisch
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€46,80 p/m
NHA Taalcursus RussischNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €16,50 p/m
 

 

Wat ga je ongeveer leren in de cursus Russisch?

  • de basis grammatica van het Russisch
  • eenvoudig correct leren spellen
  • de meest gebruikte basisregels van de Russische Taal
  • Veel voorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties / contexten oefenen in het Russisch
  • Thematisch leren: Russisch in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennis maken enz.

De voordelen van Thuis Taal Cursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuis taalcursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

 

Cursus Russisch: leer snel meer over de nieuwe grootmacht!

Als je interesse hebt in deze landen, dan is een cursus Russisch zeker geen verspilde moeite. Russisch behoort tot de Slavische taalgroep en lijkt ingewikkeld om te leren omdat het alfabet van de Russische taal ook anders is dan die van Romaanse talen. Dit valt echter reuze mee en nadat eenmaal de klanken zijn geleerd is het heel goed mogelijk om snel een eenvoudig Russisch te leren met de cursus Russisch die overigens ook nog eens helemaal thuis te volgen is. In je eigen tijd en in je eigen tempo.