//Taalcursus Nieuwgrieks
Taalcursus Nieuwgrieks 2018-05-15T15:26:00+00:00

Taalcursus Nieuwgrieks

Taalcursus Nieuwgrieks

Niet veel mensen doen een taalcursus Grieks, maar dat is eigenlijk geheel ten onrechte zo. Van Grieks wordt nog steeds vaak gedacht dat dit een taal is die alleen gegeven wordt op de hogescholen. Dit is echter Oud Grieks en niet het Grieks welke vandaag de dag door de Griekse bevolking wordt gesproken. Met de cursus Nieuwgrieks leer je snel en eenvoudig de Griekse taal zoals die tegenwoordig gesproken wordt. Maak je deze taal eigen om jezelf goed verstaanbaar te maken tijdens je vakantie of voor business doeleinden in Griekenland.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Nieuw Griekse Taal en klik bij een van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Thuis Taalcursus Nieuw Grieks Prijsvergelijking

 

NTI Taalcursus Nieuwgrieks €15,90 p/m
LOI Taalcursus Nieuwgrieks
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€46,80 p/m
NHA Taalcursus NieuwgrieksNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €16,50 p/m
 

 

Wat ga je ongeveer leren in de cursus Nieuwgrieks?

  • de basis grammatica van het Nieuwgrieks
  • eenvoudig correct leren spellen
  • de meest gebruikte basisregels van de Nieuwgriekse Taal
  • Veel voorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties / contexten oefenen in het Nieuwgrieks
  • Thematisch leren: Nieuwgrieks in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennis maken enz.

De voordelen van Thuis Taal Cursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuis taalcursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

 

Het alledaagse Nieuwgrieks: doe nu een taalcursus!

De cursus Nieuwgrieks heeft een aantal snelle methoden om je het alledaagse Nieuwgrieks te leren. Je leert dus geen moeilijke termen of andere zaken. In plaats daarvan leer je Grieks te spreken waar je ook daadwerkelijk iets mee kan in het dagelijkse leven. Praten met een ober in het Grieks is bijvoorbeeld erg handig als je niet zeker bent over wat je wilt bestellen. Of als je met een Griek moet overleggen als je in Griekenland bent gaat dit veel sneller als je de taal van het land spreekt.