//Taalcursus Chinees
Taalcursus Chinees 2018-05-15T15:24:39+00:00

Taalcursus Chinees

Taalcursus Chinees

Een taalcursus Chinees is zowel zakelijk als cultureel ontzettend interessant. China is zonder twijfel een opkomende wereldmacht. In ieder geval op economisch gebied. De invloed van de chinezen is al jaren voelbaar op de Europese economie en China heeft onlangs zelfs aangeboden om de Europese economie een handje te helpen. De standaard taal voor de handel is al vele jaren gewoon Engels. Echter met de opkomende Chinese economie is het zeker niet zo’n gek idee om misschien maar Chinees te gaan leren als je een beetje bij wilt blijven.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Chinese Taal en klik bij een van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Thuis Taalcursus Chinees Prijsvergelijking

 

NTI Taalcursus Chinees voor beginners €15,90 p/m
LOI Taalcursus Chinees, zelfstudiepakket
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€26,96 p/m
NHA Taalcursus ChineesNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €16,50 p/m
 

 

Wat ga je ongeveer leren in de cursus Chinees?

  • de basis grammatica (pictografie / symbolenleer) van het Chinees (Mandarijns)
  • de meest gebruikte basisregels van de Chinese Taal
  • Veel voorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties / contexten oefenen in het Chinees
  • Thematisch leren: Chinees in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennis maken enz.

De voordelen van Thuis Taal Cursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuis taalcursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

Chinees leer je met een Taalcursus Chinees vanuit thuis

Daarbij is China een zeer interessant en gewaardeerd vakantieland. Het zou dus als u interesse hebt in China mooi zijn als u ook de taal een beetje machtig bent. Met de cursus Chinees leert u begrijpen hoe de Chinese (ook wel Mandarijns genoemd) taal in elkaar zit en om een gesprek aan te knopen. Door Chinees te leren geeft u uzelf de kans met de nieuwe economische wereldmacht te communiceren en biedt wellicht ook nieuwe carrière perspectieven.