//HBO Webdesign
HBO Webdesign 2017-12-06T12:30:47+00:00

HBO Opleiding Webdesign

HBO Webdesign

Een webdesigner is verantwoordelijk voor de grafische presentatie van een website. Je ontwerpt de websites, de gebruikersinterface, de manier van navigeren en de manier waarop gegevens weergegeven worden. De webdesigner is dus verantwoordelijk voor alles wat een gebruiker ziet als hij een website bezoekt. Maar de taak van de webdesigner houdt hier natuurlijk niet bij op.

Begin nu aan je webwereld carrière en klik op een van de onderstaande aanbieders. Verandering begint bij jezelf, dus neem nu de stap om de thuis opleiding Webdesign te gaan volgen!

HBO Thuis Opleidingen Webdesign Prijsvergelijking

NTI Opleiding Professioneel Webdesigner
€31,20 p/m
LOI HBO Webdesign
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€279,– (3x)
NHA Opleiding Webdesign
NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€17,50 p/m

Bouwen aan iets moois met een thuisstudie webdesign!

Naast zijn grafische vaardigheden moet hij ook kunnen samenwerken met scripters, programmeurs, database en systeembeheerders. De webdesigner moet dus naast zijn eigen grafische verantwoordelijkheden ook erg veel weten van alle andere rollen welke te maken kunnen hebben met de ontwikkeling van een website.

De opleiding webdesign bereidt je voor al deze zaken voor. Je leert over de rollen en werkzaamheden die anderen hebben en hoe je de werkzaamheden op elkaar afstemt zodat iedereen weet wat er van ze verwacht wordt en wat ze van jou kunnen verwachten.

Wat ken en kun je na afronding van de HBO Opleiding Webdesign?

  • Succesvol ontwerpen en implementeren van een webdesign
  • Geavanceerde tekeningen en ontwerpen maken in 2d en 3d
  • E-design ontwerpen voor zowel print als online media: brochures, headers, banners, spandoeken enz.
  • Kennis van het software programma Adobe: je kent alle functies en toepassingen
  • Kennis van Dreamweaver en WordPress

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke HBO thuis studie: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die eerder een HBO Opleiding Webdesign gevolgd hebben

“Webdesigners zijn thuiswerkers, dus studeren ze ook graag thuis. Dat vertelde mijn baas, en die raadde mij bij het NTI mijn opleiding te volgen.
Een prima keuze want ik heb veel geleerd en zonder heel veel stress kunnen studeren”
Lars Van Hout, Eindhoven

“Ik heb alle vakken in 2 jaar af kunnen ronden en dat was me bij een normale opleider niet gelukt. Terwijl ik nu over hetzelfde papiertje beschik. Zo kan het dus ook, dank LOI!”
Greetje Witvorst, Groningen