//HBO Makelaar-taxateur
HBO Makelaar-taxateur 2017-12-06T12:18:53+00:00

HBO Opleiding Makelaar Taxateur

HBO Makelaar-taxateur

Bij de verkoop van vastgoed is het altijd nodig om het eerst te laten taxeren om zo een redelijke prijs vast te stellen voor het pand. Hiervoor wordt een makelaar-taxateur gevraagd die naast zijn werkzaamheden als makelaar ook de functie van taxateur kan vervullen. Daarnaast kan een kopende partij hetzelfde doen en een makelaar-taxateur inschakelen. Op deze manier kan de kopende partij met zekerheid vaststellen of de vraagprijs voor het aangeboden vastgoed niet te hoog is. Met een hbo opleiding tot makelaar – taxateur sta je midden in het leven straks: jij bent het die 2 partijen bij elkaar gaat brengen in een complexe markt die volop in beweging is

Stap nu in de vastgoed wereld door op bij een van de onderstaande aanbieders te klikken en de HBO opleiding makelaar-taxateur thuis te volgen!

HBO Thuis Opleidingen Makelaardij / Taxatie Prijsvergelijking

NTI HBO Makelaar-Taxateur €30,– p/m
LOI HBO Makelaar-Taxateur
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€33,– p/m
NHA HBO Makelaar-Taxateur
NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€35,– p/m

Een goede basis als makelaar – taxateur met een thuisstudie!

De taxateur speelt hierbij een grote rol en zijn makelaars kennis is hierbij onontbeerlijk. De opleiding makelaar-taxateur bereidt je voor op de werkzaamheden van een makelaar en taxateur en op deze manier heb je een goede basis om aan de slag te gaan. De opleiding is volledig thuis te volgen en je kan je eigen tijd indelen voor werk en studie.

Wat je na afloop van een hbo studie Makelaardij / Taxateur kent en kunt

  • Goede kennis van taxeren, taxatie rapporten, waardebepaling van huizen en bedrijfspanden en onroerend goed.
  • Kennis van belastingen: woonbelasting, huisbelasting, onroerendgoed belasting, gemeentelijke belastingen enz.
  • Kennis van fees, courtages, winstdelving enz.
  • Kennis van online en internet makelaardij: websites als funda en anderen.
  • Hoofdkennis van het makelaarsschap: rechten, plichten, lobbyen, promoten van het makelaarskantoor etc.

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke HBO thuis studie: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die eerder een HBO Opleiding Makelaardij / Taxatie

“Hoewel er weinig kans was om als makelaar zo even 1,2,3 aan de slag te gaan ben ik toch mijn hart gevolgd en heb ik de opleiding gevolgd en heb er geen seconde spijt van dat ik het bij het LOI gedaan heb”
Pieter de Jong, Amstelveen

“Net mijn diploma binnen. De thuis opleiding Makelaardij bij het NTI heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Prima studie!.”
Rutger Maas, Roermond