//HBO Studie Bouwkunde
HBO Studie Bouwkunde 2017-12-06T12:25:40+00:00

HBO bouwkunde

HBO Studie Bouwkunde

Als bouwkundig ingenieur ben je altijd op zoek naar grenzen in je ontwerpen en ideeën. Je bent je volledig bewust van de technische mogelijkheden van verschillende materialen en hoe deze toegepast kunnen worden. Door het combineren van verschillende materialen en bouwtechnieken kan je een moderne aanpak creëren voor bestaande bouwwijzes. Echter kan je ook de grens opzoeken van materialen en waar ze voor gebruikt kunnen worden.

Klik nu op de onderstaande knop en bouw aan je eigen toekomst met de HBO opleiding Bouwkunde. Verandering begint bij jezelf, dus neem nu de stap om de thuis opleiding sociaal pedagogische hulpverlening nu te gaan volgen!

HBO Thuis Opleidingen Bouwkunde Prijsvergelijking

NTI HBO Opleiding Bouwkunde
€195,– p/m
LOI HBO Opleiding Bouwkunde
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€179,– p/m
NHA biedt GEEN HBO Opleiding Bouwkunde aan
NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
NVT

Van traditioneel tot extreem ontwerpen met een thuisstudie Bouwkunde

De HBO opleiding bouwkunde leidt je op tot bouwkundig ingenieur waarna je veelzijdig inzetbaar bent. Je leert tijdens de opleiding te ontwerpen en technieken toe te passen welke het ontwerp kunnen ondersteunen. Door kennis op te doen van bouwtechnieken en materialen ben je in staat om zowel traditionele als zeer extreme gebouwen te ontwerpen. Natuurlijk is het belangrijkste dat deze gebouwen veilig zijn en de tand des tijds kunnen doorstaan. Daarom is een gedegen opleiding op dit gebied zo belangrijk.

Wat je na afloop van een hbo studie Bedrijfskunde kent en kunt

  • Goede kennis van algemene bouwkunde en bouwkundige constructies (ingenieur vaardigheden)
  • Onderscheid in de facetten bouwkunde, werktuigbouwkunde, civiele bouwkunde en techniek en architectuur
  • (Technische) Kennis van tekenen, tekenprogramma’s, constructeur programma’s

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke HBO thuis studie: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die eerder een HBO Opleiding Bouwkunde voltooid hebben

“De opleiding bouwkunde is geen gemakkelijke. Maar bij het LOI staan vakdocenten je via het internet altijd te hulp en met het lesmateriaal was qua duidelijkheid en uitleg niets mis.”
Rits Meester, Den Bosch

“Klasse, dat is het woord wat het eerste in mij opkomt als ik terugdenk aan de studietijd bij het NTI. Ze begrijpen daar precies waar het om draait in je studie: persoonlijke begeleiding, de student zelf de tijd in laten delen en geen absurd collegegeld vragen.”
Imke Maetsma, Sneek