//HBO Bedrijfskundige Informatica
HBO Bedrijfskundige Informatica 2017-12-06T11:19:58+00:00

hbo opleiding Bedrijfskundige Informatica

HBO Bedrijfskundige Informatica

Bedrijfskundige Informatica is een mix tussen bedrijfskunde en informatica. Als bedrijfskundige informatie specialist verbeter je met je kennis van bedrijfskunde en informatica processen en systemen binnen een bedrijf. De HBO opleiding bedrijfskundige informatica is thuis te volgen zodat je naast je werk meer kennis op kan doen om carrière te maken. Met een cursus bedrijfskundige informatica zet je een goede stap in de richting.

Cursus en Thuis Opleidingen Bedrijfskundige Informatica Prijsvergelijking

NTI HBO Business IT & Management €159,– p/m
LOI HBO Bedrijfskundige Informatica
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€249,– p/m
NHA biedt GEEN HBO Bedrijfskundige Informatica NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €NVT

Functioneel maken en verbeteren met een HBO thuisstudie bedrijfskundige informatica

Een bedrijfskundige informatie specialist kijkt altijd naar de praktische kant van informatiesystemen en applicaties. Bijvoorbeeld als functioneel beheerder van een informatiesysteem ben je verantwoordelijk voor het functioneren maar ook voor het verbeteren van deze systemen.

Met dit diploma op zak ben je zonder meer breed inzetbaar, wat natuurlijk uitstekend is voor je carrièrekansen. Functioneel beheerder van applicaties en informatiesystemen, applicatieontwikkelaar, informatieanalist, consultant, ICT Manager, Consultant, het is allemaal mogelijk zolang je het diploma bedrijfskundige informatica hebt.

Onderneem nu de stap om alles te leren over bedrijfskunde en klik bij een van de hbo thuis studies hieronder om vandaag nog de eerste stap naar het bedrijfsleven te zetten!

Wat je na afloop van een hbo studie Bedrijfskundige Informatica kent en kunt

  • Goede kennis van bedrijfskundige informaticaprocessen
  • Kennis van ICT (IT), informatica toepassingen in een commerciële setting
  • Kennis van de bedrijfstak en sector ICT en IT Management

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke HBO thuis studie: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die eerder een HBO Opleiding Bedrijfskundige Informatica volgden

“Ik twijfelde lange tijd of ik een hbo opleiding bedrijfskundige informatica via de Hogeschool van Amsterdam wilde volgen. Wat me tegen stond was het collegegeld en de lange studietijd. Nu, bij het LOI, bepaal ik mijn eigen tempo en ik sta er straks net zo voor als medestudenten die hetzelfde diploma wacht als ik.
Peter Vervoort, Amsterdam

“Via het LOI kon ik een thuis studie hbo bedrijfskundige informatica doen en die is mij prima bevallen. De studielast is best zwaar en hoog maar omdat je thuis zelf je tijd in kunt plannen is dat eigenlijk geen probleem.”
Michael Kind, Alkmaar