//HBO Communicatie
HBO Communicatie 2017-12-06T12:17:09+00:00

HBO Opleiding Communicatie

HBO Communicatie

Communicatie is van essentieel belang in elk bedrijf of organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat die communicatie zo efficiënt en effectief verloopt? Hoe communiceer je intern en hoe communiceer je met klanten? De HBO opleiding communicatie geeft antwoord op al deze vragen. Met deze opleiding, die overigens thuis te volgen is, zal je in staat zijn te bepalen welk medium het meest geschikt is om een bepaalde boodschap zo effectief mogelijk over te brengen. Met een hbo opleiding communicatie kom je echt verder.

HBO Thuis Opleidingen Communicatie Prijsvergelijking

NTI HBO NIMA A Communicatie €21,30 p/m
LOI HBO NIMA Communicatie A
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€52,– p/m
NHA HBO Communicatie A
NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€22,50 p/m

Brede inzetbaarheid met een afgeronde thuisstudie HBO Communicatie

Bovendien kan je je eigen tijd indelen met deze opleiding zodat het niet in de weg zit met je werk. Stel communicatieplannen op, organiseer evenementen en bedenk voorlichtingscampagnes, het is allemaal onderdeel van de opleiding communicatie. Het resultaat na de opleiding is dat je breed inzetbaar bent. Je zou een public relations manager kunnen worden, maar ook bijvoorbeeld een reclame coördinator.

Onderneem nu de stap om alles te leren over bedrijfskunde en klik bij een van de hbo thuis studies hieronder om vandaag nog de eerste stap naar het bedrijfsleven of de non profit wereld te zetten!

Wat je na afloop van een hbo studie Communicatie kent en kunt

  • Goede kennis van hoe mensen communiceren, hoe je communiceert naar individuen en groepen. Kennis van zenders / ontvangers. Kennis van taal, gesprekstechnieken, beïnvloeden met communicatie enz.
  • Kennis van communicatietechnieken: verbaal, non-verbaal, algemene en specifieke communicatie
  • Kennis van doelgroepen, doelgroep communicatie, communicatie via verschillende media: krant, tv, social media, pamfletten, enz.
  • Hoofdkennis van sociale, politieke en maatschappelijke communicatievormen.

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke HBO thuis studie: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

 

Recensies van mensen die eerder een HBO Opleiding Communicatie

“Er is op dit moment weinig werk in communicatie te vinden. In dat opzicht heeft de studie communicatie bij het LOI me weinig gebracht. Maar dat is niet de schuld van het LOI maar van de arbeidsmarkt. Want ook al werk ik nu in een andere richting, ik profiteer dagelijks van de opgedane inzichten. Communicatie vindt namelijk niet alleen plaats op het werk, maar ook daarbuiten.”
Renate Verhoef, Utrecht

“De opleiding communicatie bij het NTI viel bij mij heel erg mee. Ik heb best even getwijfeld voordat ik de studie aanschafte omdat je toch wel van veel mensen hoort dat thuisstudie aanbieders niet hetzelfde kunnen leveren als de ouderwetse hogescholen. Ik heb daar echter niets van gemerkt en ben heel content met de wijze waarop ik ben begeleid en hoe ik in eigen tempo alles heb kunnen afronden.”
Rick Klaver, Schiedam