//Cursus Webdesign
Cursus Webdesign 2017-12-06T11:09:31+00:00

cursus Webdesign

Cursus Webdesign

Tegenwoordig zijn op het internet echt enorm goed ontworpen websites te vinden. Als u zelf ooit overwogen heeft om een website te maken dan weet u vast wel dat dit niet makkelijk is. Met de cursus webdesign leer je alle ins en outs van het moderne web. CSS, HTML, XML, Javascript, JPG, PNG, Flash, alle geheimen worden ontsluiert met deze cursus.

Wees professioneel en efficiënt met Webdesign door bij een van de onderstaande aanbieders een cursus Webdesign voor het web te volgen!

Cursus en Thuis Opleidingen Webdesignen Prijsvergelijking

NTI Cursus Webdesign €31,20 p/m
LOI Thuisstudie Webdesign
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€207,20 (4x)
NHA Cursus Webpage designer
NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€17,50 p/m

 

Webdesign leren toepassen en samenwerken in een leuke thuisopleiding

Tijdens je studie zullen alle technieken de revue passeren en zal je leren hoe je deze technieken toepast bij het creëren van een website. Met andere woorden; deze cursus leert je een goed webdesign te maken en toe te passen op je eigen website of die van anderen. Deze cursus is ook onontbeerlijk om te leren samen te werken met webontwikkelaars, scripters en grafisch designers. Daarbij leer je ook ergonomisch webdesign het het maken van een goede duidelijke gebruikersinterface voor websites.

Wat je na afloop van een cursus Webdesign kent en kunt

  • Succesvol ontwerpen en implementeren van een webdesign
  • Geavanceerde tekeningen en ontwerpen maken in 2d en 3d
  • E-design ontwerpen voor zowel print als online media: brochures, headers, banners, spandoeken enz.
  • Kennis van het software programma Adobe: je kent alle functies en toepassingen
  • Kennis van Dreamweaver en WordPress

 

De voordelen van Thuiscursussen t.o.v. Klassikale Cursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

 

Recensies van mensen die eerder een cursus webdesign voltooiden

“Met de cursus webdesign bij het NTI heb ik mijzelf een goede dienst bewezen. De aanpak van het NTI is snel, effectief en helder, en mijn leerresultaat daardoor heel erg groot. Ik ben blij dat ik geen volledige hbo opleiding webdesign heb gekozen want nu ben ik met minder tijdsbesteding toch waar ik wilde zijn: een goed geschoolde webdesigner die alle basisprincipes kent.”
Veerle Mansveld, Maastricht

“Soms kom je een thuis cursus tegen die je nooit vergeet. Ik heb er al een paar gevolgd bij het LOI, waaronder een cursus fotografie, maar deze mag echt in de krant. Ik heb zo ontzettend veel geleerd, en dat vanuit het comfort van mijn thuisomgeving. De leermethode bij het LOI vond ik al goed, lekker op je eigen niveau en tempo studeren, dat zal al wel goed. Maar de inhoud van de cursus webdesign overtrof mijn verwachtingen ruimschoots.”
Harm-Jan de Knoop, Helmond