Taalcursus Turks

Taalcursus Turks

Een taalcursus Turks is een slimme keuze. Turks is geen taal die verwant is aan Arabisch, zoals veel mensen nog steeds denken. Turks is een op zichzelf staande taal welke niet geheel verrassend in Turkije als voertaal gesproken wordt. Maar Turks, of een afgeleide daarvan, wordt ook door minderheden in andere gebieden rond Turkije gesproken. Door Turks te leren kan je je redelijk verstaanbaar maken in deze gebieden en kan je uitstekend uit de voeten in Turkije zelf. Ook voor business doeleinden is het een nuttige taal.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Turkse taal. Klik bij één van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking thuisopleiding en taalcursus Turks

NTI Taalcursus Turks voor beginnersNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €16,– p/m
LOI Taalcursus Taal onderweg Turks
LOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
€59,–
NHA Taalcursus TurksNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €16,50 p/m
Laudius Taalcursus Turks voor beginnersLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen   €35,90 p/m

Wat doe je bij de cursus Turks?

 • Je leert de basisgrammatica van het Turks
 • Je leert om eenvoudig correct te spellen
 • Je leert de meest gebruikte basisregels van de Turkse Taal
 • Je leert over de Turkse cultuur en geschiedenis
 • Je oefent met veelvoorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties / contexten in het Turks
 • Je leert veel Turkse woorden
 • Je gaat thematisch leren: Turks in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennismaken, enzovoort
 • Je leert om de taal goed uit te spreken

Wat weet je na afloop van een cursus Turks?

Na afronding van de taalcursus Turks krijg je de basis van deze taal snel onder de knie. Zo ben je in staat om gesprekken te voeren met de lokale bevolking. Ook kun je jezelf voorstellen en kun je in het Turks een gerecht bestellen in een restaurant. Je kunt daarnaast teksten lezen, zoals brieven of krantenartikelen. Daarnaast begrijp je de gesproken taal, waardoor je bijvoorbeeld een Turks televisieprogramma kunt volgen.

Welke beroepen kan je doen na de cursus Turks?

Een certificaat Turks is een mooie aanvulling op jouw CV. Wanneer je de Turkse taal machtig bent, opent het nieuwe deuren wanneer je in Turkije bent voor business doeleinden. Turkije vormt daarbij de op een na grootste bevolkingsgroep in Nederland. De kans is dan ook groot dat je in de beroepssfeer met Turkse mensen in aanraking komt.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de taalcursus Chinees?

Op dit moment zijn er geen thuiscursussen beschikbaar die vergelijkbaar zijn met de taalcursus Turks.

De voordelen van Thuis-Taalcursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voordiploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je hebt je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking. Zo heb je alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen van een cursus via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat en gratis proeflessen.