Taalcursus Spaans

Taalcursus Spaans

Iedereen kent Spanje als vakantieland, maar Spanje heeft ook heel veel te bieden qua literatuur, cultuur, kunst en architectuur. Als je het echte Spanje wilt verkennen, is een cursus Spaans onontbeerlijk. Door de Spaanse taal te leren opent zich letterlijk een nieuwe wereld. Helemaal als je  overweegt om je in de toekomst in Spanje te gaan vestigen. Bovendien is het Spaans vrij eenvoudig te leren als je reeds één van de andere Romaanse talen machtig bent.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Spaanse taal. Klik bij één van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking thuisopleiding en taalcursus Spaans

NTI Taalcursus Spaans voor beginnersNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €16,– p/m
LOI Taalcursus Spaans voor beginners
LOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
€39,– p/m
NHA Taalcursus SpaansNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €16,50 p/m
Laudius Taalcursus Spaans voor beginnersLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen   €35,90 p/m

Wat doe je bij de cursus Spaans?

 • Je leert de basisgrammatica van het Spaans
 • Je leert om eenvoudig correct te spellen
 • Je leert de meest gebruikte basisregels van de Spaans Taal
 • Je leert vele Spaanse woorden
 • Je leert over de geschiedenis en de cultuur van Spanje
 • Je oefent met veelvoorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties/contexten in het Spaans
 • Je gaat thematisch leren: Spaans in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennismaken, enzovoort

Wat weet je na afloop van een cursus Spaans?

Na succesvolle afronding van de taalcursus Spaans zal je je goed kunnen redden in alledaagse situaties. Zo kun je een gesprek voeren met een Spaanstalig persoon, ook wanneer je hier niet op voorbereid bent. Daarnaast kun je jezelf in het Spaans voorstellen en kun je eenvoudig een hotel boeken in Spanje of Latijns-Amerika. Daarnaast kun je een eenvoudige brief of tekst schrijven en begrijp je de hoofdlijnen van het nieuws in een krant of tijdschrift.

Welke beroepen kan je doen na de cursus Spaans?

Een certificaat Spaans is een mooie aanvulling op jouw CV. Spaans wordt niet alleen in Spanje gesproken. De Spaanse taal wordt namelijk door maar liefst 500 miljoen mensen wereldwijd gesproken. Het grootste deel van bijvoorbeeld Zuid-Amerika spreekt ook Spaans als moedertaal. Maar ook in de Verenigde Staten spreekt 1 op de 10 inwoners Spaans. Veel bedrijven in Nederland doen zaken met deze continenten. Het is dus een groot pluspunt wanneer je als werknemer Spaans spreekt, onafhankelijk van het beroep dat je uitoefent.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de taalcursus Spaans?

Spaans is een Romaanse taal. Taalcursussen in andere Romaanse talen, zijn:

De voordelen van Thuis-Taalcursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voordiploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je hebt je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking. Zo heb je alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen van een cursus via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat en gratis proeflessen.