Taalcursus Portugees

Taalcursus Portugees

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een taalcursus Portugees? Als je van plan bent om naar Brazilië of Portugal op vakantie te gaan, dan is het erg handig om Portugees te leren. Je kan je dan een stuk makkelijker verstaanbaar maken in het land zelf. Bovendien zal de lokale bevolking het altijd waarderen dat je de moeite hebt genomen om de taal te leren. Portugees is een Romaanse taal en heeft dus enige gelijkenis met bijvoorbeeld Italiaans en Spaans en in de verte zelfs met Frans. Portugees is dus niet zo moeilijk om te leren. Zeker niet wanneer je reeds bekend bent met één van de andere Romaanse talen.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Portugese taal. Klik bij één van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking thuisopleiding en taalcursus Portugees

NTI Taalcursus Portugees voor beginnersNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €16,– p/m
LOI Taalcursus Portugees
LOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
€39,– p/m
NHA Taalcursus PortugeesNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €16,50 p/m
Laudius Taalcursus Portugees voor beginnersLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen   €35,90 p/m

Wat doe je bij de cursus Portugees?

 • Je leert de basisgrammatica van het Portugees
 • Je leert om eenvoudig correct te spellen
 • Je leert de meest gebruikte basisregels van de Portugese Taal
 • Je oefent met veelvoorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties/contexten in het Portugees
 • Je gaat thematisch leren: Portugees in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennismaken, enzovoort
 • Je leert de perfecte Portugese uitspraak
 • Je leert veel over het land en de cultuur
 • Je kunt gesprekken in het Portugees volgen
 • Je leert veel Portugese woorden

Wat weet je na afloop van een cursus Portugees?

Na afloop van de cursus Portugees kun je je uitstekend redden in alledaagse situaties. Je beschikt over mondelinge vaardigheden die onder andere goed van pas komen bij het reserveren van een hotelkamer, het voeren van een gesprek met de lokale bevolking of het vragen van de weg. Je zult je gesprekspartner hierbij goed kunnen begrijpen. Ook kun je de hoofdlijnen van tv- of radioprogramma’s volgen. Daarnaast beschik je over lees- en schrijfvaardigheden en kun je een menukaart lezen, een krantenartikel lezen of een brief schrijven in het Portugees.

Welke beroepen kan je doen na de cursus Portugees?

Een certificaat Portugees is een mooie aanvulling op jouw CV. Niet alleen in Portugal, maar ook in 8 andere landen is het Portugees de officiële taal, waaronder Brazilië. Portugees is daarmee echt een wereldtaal. Het spreken van deze taal kan dus zomaar eens van pas komen in je carrière.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de taalcursus Portugees?

Portugees is een Romaanse taal. Taalcursussen in andere Romaanse talen, zijn:

De voordelen van Thuis-Taalcursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voordiploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je hebt je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking. Zo heb je alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen van een cursus via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat en gratis proeflessen.