Taalcursus Marokkaans

Taalcursus Marokkaans

Overweeg je om een taalcursus Marokkaans te volgen? Dat is een verstandige keuze. In Nederland wonen zo’n 400.000 mensen van Marokkaanse afkomst, wat een redelijk groot aantal is. Als je veel met Marokkanen omgaat, is het goed om deze taal te kennen en wellicht te spreken. Dat maakt het voor de privésfeer en de professionele sfeer er een stuk makkelijker op om te communiceren. Bovendien is Marokko als vakantieland natuurlijk ook prachtig en als je dit land wilt bezoeken, dan is de taal machtig zijn zeker een pluspunt. De Marokkaanse taal is voornamelijk een dialect van Arabisch, ofwel Marokkaans-Arabisch.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Marokkaanse taal. Klik bij één van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking thuisopleiding en taalcursus Marokkaans

NTI Taalcursus Marokkaans voor beginnersNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €24,– p/m
LOI biedt GEEN Taalcursus Marokkaans aan
LOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
NHA Taalcursus MarokkaansNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €16,50 p/m
Laudius biedt GEEN Taalcursus Marokkaans aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij de cursus Marokkaans?

  • Je leert de basisgrammatica van het Marokkaans
  • Je leert eenvoudig correct te spellen
  • Je leert de meest gebruikte basisregels van de Marokkaanse Taal
  • Je oefent met veelvoorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties/contexten in het Marokkaans
  • Je gaat thematisch leren: Marokkaans in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennismaken, enzovoort
  • Je leert Marokkaanse gesprekken te begrijpen

Wat weet je na afloop van een cursus Marokkaans?

De cursus Marokkaans helpt je om de Marokkaanse taal begrijpen. Aangezien het Marokkaans voornamelijk een spreektaal is, is het voornaamste doel van deze cursus is om de taal te kunnen spreken. Na het volgen van deze cursus kun je jezelf goed redden in een gesprek met een willekeurig persoon in het Marokkaans. Ook als je reeds Arabisch hebt geleerd is de Marokkaanse taal zeer interessant om erbij te leren. Vanwege de geringe verschillen tussen deze twee talen is het vrij eenvoudig om dit erbij op te pakken.

Welke beroepen kan je doen na de cursus Marokkaans?

Een certificaat Marokkaans is een mooie aanvulling op jouw CV.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de taalcursus Marokkaans?

De voordelen van Thuis-Taalcursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voordiploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je hebt je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking. Zo heb je alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen van een cursus via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat en gratis proeflessen.