taalcursus Frans

Taalcursus Frans

Frankrijk, land van de kaas, de wijn en het stokbrood. De croissants, de Eiffeltoren en natuurlijk de prachtige taal: het Frans. Heb je je ooit wel eens afgevraagd wat er toch tijdens dat enorm leuke liedje gezongen werd dat je op de radio hoorde? Of heb je zelf ooit de wens gehad om die prachtige taal te spreken en jezelf verstaanbaar te maken in Frankrijk? Dan is een taalcursus Frans zeker iets voor jou!

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Franse taal. Klik bij één van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking thuisopleiding en taalcursus Frans

NTI Taalcursus Frans voor beginnersNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €16,– p/m
LOI Taalcursus Frans voor beginners
LOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
€39,00 p/m
NHA Taalcursus FransNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €16,50 p/m
Laudius Taalcursus Frans voor beginnersLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen   €35,90 p/m

Wat doe je bij de cursus Frans?

  • Je leert de basisgrammatica van het Frans
  • Je leert om eenvoudig correct leren spellen
  • Je leert vele Franse woorden.
  • Je leert de meest gebruikte basisregels van de Franse Taal
  • Je oefent met veelvoorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties/contexten in het Frans
  • Je gaat thematisch leren: Frans in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennismaken, enzovoort

Wat weet je na afloop van een cursus Frans?

Na het afronden van de cursus Frans spreek je binnen afzienbare tijd een aardig woordje Frans. Je kan jezelf in veelvoorkomende situaties goed redden wanneer je in Frankrijk bent. Zo kun je gesprekken voeren, een eenvoudige brief schrijven of naar een Franse tv-zender luisteren. Of je nu veel op vakantie gaat naar Frankrijk, of de taal gewoon mooi vindt en je jouw talenkennis wilt uitbreiden, het maakt niet uit. Frans is een taal met prachtige klanken die absoluut de moeite waard is om te leren. Imponeer familie en vrienden met je kennis van de Franse taal en bestel voor de grap eens een menu in het Frans in een goed restaurant. Je zal versteld staan hoeveel deuren er open gaan met de kennis van de juiste taal.

Welke beroepen kan je doen na de cursus Frans?

Een certificaat Frans is een mooie aanvulling op jouw CV. Op professioneel gebied is het een goede keuze om Frans te leren. Zo is Frans een belangrijke taal in de modewereld en in de wereld van de hotellerie. Nederland drijft bovendien veel handel met België, een land waar ook veel Frans wordt gesproken.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de taalcursus Frans?

Frans is een Romaanse taal. Taalcursussen in andere Romaanse talen, zijn:

De voordelen van Thuis-Taalcursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voordiploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je hebt je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking. Zo heb je alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen van een cursus via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat en gratis proeflessen.